Αστυνομικά νέα, Ελλάδα

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: «Μας χτυπούσε ο γιος, δεν αντέχαμε άλλο» είπε ο παιδοκτόνος

«Μας χτυπούσε, δεν αντέχαμε άλλο» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 63χρονος πατέρας που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 32χρονο γιο του, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, γύρω στις 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

«Έφτασε σε απόγνωση ο πατέρας και τον σκότωσε» λένε φίλοι της οικογένειας που αναστατώθηκαν μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς στη γειτονιά τους στην περιοχή Πυλαιώτικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, οι καυγάδες του 32χρονου με την μητέρα του και τον πατέρα του στο σπίτι ήταν συχνοί. Δεν ήταν λίγες οι φορές που το θύμα χτυπούσε τους γονείς του λόγω των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, με την οικογένεια ανήμπορη να κάνει κάτι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια είχε επισκεφθεί αρκετές φορές ψυχολόγο προκειμένου να γίνει καλά το παιδί τους αλλά μάταια.

Σήμερα το μεσημέρι, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Σύμφωνα με τους κατοίκους της γειτονιάς πριν το μοιραίο συμβάν ακούγονταν φωνές μέσα από το σπίτι με τον 32χρονο να καυγαδίζει με μέλη της οικογένειάς του. Όταν επέστρεψε ο πατέρας στο σπίτι, μάλωσε και ο ίδιος με τον γιο του, με αποτέλεσμα ο 63χρονος να βγει εκτός εαυτού και να πυροβολήσει το παιδί του με την κυνηγετική καραμπίνα και να τον σκοτώσει.

Αμέσως στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας όπου συνέλαβε τον 63χρονο δράστη.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει

Συγκλονίζει η περιγραφή, αυτόπτη μάρτυρα της οικογενειακής τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένας νεαρός 32 ετών από τα χέρια του πατέρα του.

Ο παιδοκτόνος, ηλικίας 63 ετών, φέρεται να μην άντεχε άλλο από την βίαιη συμπεριφορά του γιου του, ο οποίος χτυπούσε τόσο την μητέρα του όσο και τον ίδιο, με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει και να βάλει τέλος στη ζωή του ίδιου του, του παιδιού.

«Εδώ παίχτηκε μια τραγωδία. Υπήρχαν προστριβές», λέει φίλος της οικογένειας ο οποίος ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό.

«Ο νεαρός κυνηγούσε τη μητέρα του και την χτυπούσε με ένα σίδερο. Τον πήρα, τον ηρέμησα. Μετά ήρθε και ο πατέρας του, εξαγριώθηκε και τον γρονθοκόπησε άσχημα. Κάποια στιγμή ξέφυγε από την προσοχή μου ο πατέρας του, πήρε το όπλο και μας πυροβόλησε τρεις φορές. Το πήρα τραυματισμένο το θύμα, το πήρα προς το σπίτι μου, είχε τραυματιστεί στο χέρι, ήταν σακατεμένο. Ξανά βγήκε ο δράστης, πυροβόλησε ξανά, άλλες δυο – τρεις φορές και το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου. Τα σκάγια με χτύπησαν και εμένα, ευτυχώς ελαφρά», λέει ο φίλος της οικογένειας.

Αναφερόμενος στο θύμα, λέει ότι «δεν ήταν τοξικομανής, όπως έχει ειπωθεί, ήταν ένα παιδί που είχε ψυχολογικά προβλήματα».

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article