Σκόπελος

Σκόπελος: Πώς σκότωσε ο κεραυνός την 52χρονη

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο μια 52χρονη γυναίκα στη Σκόπελο, έχοντας χτυπηθεί από κεραυνό στον κήπο του σπιτιού της, περιέγραψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1 ο αντιδήμαρχος του νησιού.

Όπως εξήγησε ο Νίκος Βαφίνης, όταν ξέσπασε εχθές γύρω στις 10 το πρωί το μπουρίνι, η άτυχη γυναίκα και ο σύζυγός της βρίσκονταν μπροστά από το σπίτι τους, στον κήπο τους, όπου είχαν βγει να κάνουν κάποιες αγροτικές εργασίες. «Καθώς άρχισαν να πέφτουν βροντές, οι άνθρωποι σηκώθηκαν να μπουν στο σπίτι. Μπροστά πήγαινε ο άνδρας και πίσω η γυναίκα. Κάποια στιγμή ένας ισχυρός κεραυνός χτύπησε τη γυναίκα, κι όταν γύρισε να κοιτάξει ο σύζυγός της την είδε πεσμένη κάτω. Αμέσως την πήραν και τη μετέφεραν στο κέντρο υγείας, αλλά δυστυχώς εκεί διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε φύγει», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου για το περιστατικό.

Ερωτηθείς για δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο σύζυγος χρειάζεται να πληρώσει 3-4 χιλιάδες ευρώ ώστε να μεταφερθεί η σορός της γυναίκας του στη Λάρισα για να γίνει νεκροτομή, καθώς αυτή φέρεται να είναι η καθιερωμένη διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις, ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου εξέφρασε την αγανάκτησή του: «Αυτός ο άνθρωπος είναι χαμηλοσυνταξιούχος. Του ζητάνε [χρήματα] για ένα συμβάν που έχει διαπιστωθεί, γνωρίζουν οι πάντες τι έχει συμβεί και συζητούν να μεταφερθεί η νεκρή στη Λάρισα. Ρωτάνε τον άνθρωπο αυτόν αν έχει τα χρήματα και τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος αυτός που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε απόγνωση;», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο Νίκος Βαφίνης στον ANT1, η κακοκαιρία συνεχίζεται στη Σκόπελο όπου έβρεχε ασταμάτητα όλη νύχτα. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν παρουσιαστεί σοβαρά προβλήματα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article