ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Καρδίτσα

Υποβολή νέων αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί από το Δεκέμβριο του 2017, οι υπηρεσίες που παρέχει είναι εντελώς δωρεάν και αφορούν έναν συγκεκριμένο αριθμό δικαιούχων – ωφελουμένων , που θα εναλλάσσονται, ώστε να εξυπηρετηθούν περισσότεροι δικαιούχοι και να  είναι δυνατή  η αξιολόγηση τυχόν μεταβολών στην αρχική τους οικονομική κατάσταση.

Στους δικαιούχους προβλέπεται να διανέμονται τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, είδη ένδυσης και υπόδησης τα οποία προέρχονται από προγραμματισμό δράσεων των υπαλλήλων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, χορηγίες-δωρεές πολιτών και επιχειρήσεων, των οποίων η συνδρομή συμβάλει στην αποτελεσματικότητα του έργου.

Για την επιλογή των  ωφελούμενων,  καλούνται οι νέοι ενδιαφερόμενοι,  (στα πλαίσια επικαιροποίησης των δικαιολογητικών τους) να υποβάλλουν αιτήσεις.

Η υποβολή των αιτήσεων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  θα γίνεται από την Τετάρτη  010/06/2020 έως και την Παρασκευή 26/06/20, από ώρα 9.00π.μ – 13.00π.μ, στην έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου που στο εξής στεγάζεται στη Νέα Αγορά. Οι ενδιαφερόμενοι θα παραλαμβάνουν τις αιτήσεις  στις οποίες θα απαιτείται μόνο η συμπλήρωση των προσωπικών τους στοιχείων.

Για την αποφυγή συνωστισμού οι ενδιαφερόμενοι με επώνυμο που ξεκινά από Α-Κ θα προσέλθουν στην υπηρεσία από Τετάρτη 10/6/2020 έως Τρίτη 16/6/2020. Ενώ όσοι το επώνυμο τους ξεκινά από Λ-Ω θα προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους από Τετάρτη 17/6/2020 έως Παρασκευή 26/6/2020.

Δικαιολογητικά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίζουν μαζί με την αίτηση  οι ενδιαφερόμενοι είναι:

  1. Εκκαθαριστικό (Ε9) τρέχοντος έτους του αιτούντος (το συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 6.000 €, με προσαύξηση 20% για κάθε ανήλικο τέκνο).
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  3. ΑΜΚΑ αντίγραφο

4. Απόφαση αναπηρίας σε ισχύ (ΚΕΠΑ).

  1. Αστυνομική Ταυτότητα αντίγραφο.
  2. Βεβαίωση απόρριψης η έγκρισης από το πρόγραμμα αντιμετώπισης ανθρωπιστικής κρίσης (ΚΕΑ)
Previous ArticleNext Article