top, ΒΙΒΛΙΟ

Διαβάζουμε το νέο βιβλίο της Βασιλικής Κοτλίτσα “Η κατάρα του φεγγαριού” από τις εκδόσεις Ελκυστής

Η Βασιλική Κοτλίτσα είναι μια πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας που κάνει το λογοτεχνικό της ξεκίνημα με το αισθηματικό μυθιστόρημα Η Κατάρα του Φεγγαριού. Όπως αναφέρει, η γραφή της έχει επιρροές από τις πολύ γνωστές Ελληνίδες μυθιστοριογράφους, τις κυρίες Ρώσση, Μαντά και Δημουλίδου.
Περιγραφή

Η Βάλια, ένα κορίτσι από την επαρχία, μεγαλωμένη με όλες τις αρετές μιας οικογένειας μεσαίας κοινωνικής τάξης και με την ατέλειωτη αγάπη των δύο υπέροχων γονιών της, γίνεται ξαφνικά στην ηλικία των δεκαοχτώ χρονών μόνιμος κάτοικος της Αθήνας. Μέσα από αλήθειες, ψέματα, προδοσίες, πάθη, απογοητεύσεις και ανθρώπους που θα σημαδέψουν τη ζωή της καταφέρνει να φτιάξει την επαγγελματική της καριέρα και να φτάσει ένα βήμα πριν το πολυπόθητο όνειρό της. Όμως η προσωπική της ζωή δεν ακολουθεί την ίδια πορεία, καθώς ο Ορφέας, ο Μάριος, ο Δημήτρης και ο Νικηφόρος την οδηγούν σε ένα σκοτεινό μονοπάτι με μόνο σύμμαχο τα συναισθήματά της που γίνονται εμπόδιο σε κάθε απόφαση που καλείται να πάρει. Θα καταφέρει τελικά να βρει την ισορροπία στην αγάπη ή η κατάρα του φεγγαριού θα την ακολουθεί για πάντα;

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Θα ήθελα να γράψω ότι γεννήθηκα σε έναν κόσμο δικό μου, αλλιώτικο από αυτόν που κατοικώ, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καρδίτσα μέσα σε μια αγαπημένη οικογένεια με δυο υπέροχους γονείς και δυο αξιολάτρευτα αδέρφια. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια κατοικώ στην Αθήνα. Σπούδασα Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας. Δεν άσκησα ποτέ το επάγγελμα αυτό, γιατί με κέρδισε η συγγραφή. Μέσα από τις λέξεις αναπνέω, γεννιέμαι και αναγεννιέμαι. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής γραφής από το 2015 μέχρι το 2017 και είμαι συντάκτρια του blog loveletters και του έντυπου-ηλεκτρονικού φοιτητικού περιοδικού chill-out.
Όποιος αναγνώστης επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο email: vasiliki1_kotlitsa@hotmail.com.
Previous ArticleNext Article