ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκθεση ερασιτεχνών δημιουργών, στο χώρο του παλιού τελωνείου, στην παραλία της Νέας Αγχιάλου

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.ΑΠ.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, προωθώντας την πολιτιστική δραστηριότητα εντός του Δήμου, την αλληλογνωριμία των δημιουργών  και την επαφή του κοινού με τις εικαστικές τέχνες και δημιουργίες, διοργανώνει  στον εκθεσιακό χώρο του Πρώην Τελωνείου Νέας Αγχιάλου σειρά εκθέσεων ερασιτεχνών δημιουργών. Στο πλαίσιο αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους δημιουργούς να καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής για να παρουσιάσουν δημιουργίες που ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες: κεντήματα, ζωγραφική, αγιογραφία, εικαστικές κατασκευές, φωτογραφία, εικαστικό και καλλιτεχνικό κόσμημα, χειροποίητες εικόνες σε ξύλο, κεραμική, ντεκουπάζ, καλλιτεχνική ανακύκλωση, είδη δώρων κ.ά.

Σύμφωνα με την απόφαση 134/2020 του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, οι εκθέσεις θα φιλοξενηθούν στο συγκεκριμένο χώρο για το χρονικό διάστημα από 26 Ιουνίου 2020 έως 31 Αυγούστου 2020. Το χρονικό αυτό διάστημα δύναται να παραταθεί στην περίπτωση που υπάρξουν περισσότερα αιτήματα από δημιουργούς για εκμίσθωση του χώρου για τη συγκεκριμένη δράση.

Ο χώρος θα παραχωρείται ανά τριήμερο σε δύο ερασιτέχνες δημιουργούς, που θα επιλέγονται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού, λαμβάνοντας υπόψη την ημερομηνία πρωτοκόλλου της αίτησης κάθε δημιουργού και την επιθυμητή ημερομηνία που δηλώνεται σε αυτή. Στην περίπτωση που οι επιθυμητές ημερομηνίες δεν είναι διαθέσιμες θα προτείνονται εναλλακτικές ημερομηνίες από τη Διεύθυνση Πολιτισμού. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά, κατά προτίμηση ηλεκτρονικά στο infopolitismos@doepap.gr ή ιδιοχείρως στα γραφεία της Διεύθυνσης Πολιτισμού από τις 23 Ιουνίου 2020.

Ανάμεσα στους συμβαλλόμενους θα υπογράφεται ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο θα αναφέρονται και θα συμφωνούνται οι όροι παραχώρησης και χρήσης του χώρου, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο περιορισμού της διάδοσης  του Covid-19.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421082870.

Previous ArticleNext Article