top, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Τρίκαλα

Την Τετάρτη το «Opera Gala Δημήτρης Καβράκος» στα Τρίκαλα

Μια όμορφη βραδιά με νέους/ες λυρικούς/ες τραγουδιστές/στριες υπόσχονται ο Δήμος Τρικκαίων και το μουσείο Τσιτσάνη στους φιλόμουσες και τις φιλόμουσες των Τρικάλων. Προς τιμή του Δημήτρη Καβράκου, παρά την απουσία του στη Νέα Υόρκη, αλλά με έμπνευση από το έργο και με διδασκαλία του ίδιου, το Opera Gala πραγματοποιείται το βράδυ της Τετάρτης 26 Αυγούστου 2020 στο ανοιχτό θέατρο του Φρουρίου.
Ο διάσημος Τρικαλινός βαθύφωνος Δημήτρης Καβράκος, επιμελήθηκε και καθοδήγησε τρεις νέους και νέες, ταλαντούχους ερμηνευτές του Λυρικού Τραγουδιού, παρουσιάζοντας ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα.
Οι Άννυ Φασσέα, σοπράνο – Ματίνα Τσαρουχά, σοπράνο – Αντώνης Κορδοπάτης, βαρύτονος και στο πιάνο ο καταξιωμένος μουσικός, Μανώλης Παπασηφάκης, θα παρουσιάσουν αγαπημένες άριες και διάσημα τραγούδια από μιούζικαλς..
Ο Δημήτρης Καβράκος, όλο το προηγούμενο διάστημα προετοίμασε τους τρεις ερμηνευτές και παρουσιάζει τα αποτελέσματα της κοινής τους δουλειάς και της μέθεξης στο λυρικό τραγούδι, στη γενέθλια πόλη του, τα Τρίκαλα. Εκεί, όπου ο Δήμος Τρικκαίων ήδη τον έχει τιμήσει με την απόδοση του ονόματός του στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου «Αθανάσιος Τριγώνης».
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Τρικκαίων και το Μουσείο Τσιτσάνη, με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Τρικάλων. Στο κείμενο και την παρουσίαση θα είναι η Έλενα Μελισσίδη.
Η προσέλευση θα γίνει αυστηρά στις 20:30 ώστε η παράσταση να ξεκινήσει ακριβώς στις 21:00. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με αυστηρότατη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, ενώ εκδόθηκαν δωρεάν ατομικά Δελτία Εισόδου, τα οποία προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από το Μουσείο Τσιτσάνη, τις ώρες: 09.00 έως 14.00.

Previous ArticleNext Article