top, Λάρισα, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Above the City” – Συναυλία στην Αυλή του Μύλου

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 20:30 στην Αυλή του Μύλου στον Μύλο του Παππά, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία “Above the City”, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, να στηρίξει έμπρακτα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό, αλλά και να διασκεδάσουν οι συμπολίτες αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι.

Ο τενόρος και τραγουδιστής Ζήσης Αποστολίδης με το μουσικό του σχήμα «We Are The Clouds», παρουσιάζουν μία συναυλία με ακουστικά και οπτικά ερεθίσματα. Δημιουργώντας μια αίσθηση αστική με τραγούδια του κλασικού και σύγχρονου ροκ, μπλουζ και ποπ, που σε συνδυασμό με τη φωτογραφική ματιά που Πέτρου Δημουλά, υπόσχονται να χαρίσουν ένα όμορφο και οικείο βράδυ σε όσους την παρακολουθήσουν.

Είσοδος ελεύθερη

Διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά.

***Οι συναυλίες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες προστασίας όπως ορίζονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο του υπουργείου Πολιτισμού.
Σύμφωνα με αυτές, η πληρότητα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 75% των θέσεων και δεν θα γίνεται διάλειμμα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
Επιπλέον, το κοινό πρέπει να φορά μάσκα κατά την είσοδο, κατά τη διάρκεια και κατά την έξοδο από την παράσταση και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα, ενώ κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.

Previous ArticleNext Article