Εκδηλώσεις, Μαγνησία

Το ” Επιχειρηματικό Πανόραμα” αναβάλλεται για το 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου αποφάσισε ομόφωνα  τη μεταφορά της  έκθεσης “Επιχειρηματικό Πανόραμα”  για την επόμενη χρονιά συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα της πανδημίας, τις ακυρώσεις άλλων εκθέσεων (ΔΕΘ κ.α.) και την επιδημιολογική κατάσταση στη Μαγνησία.
Η μεγαλύτερη έκθεση του Βόλου, θα αναβίωνε μετά από δέκα χρόνια φέτος αλλά οι ραγδαίες εξελίξεις της πανδημίας του COVID- 19 συνετέλεσαν στην απόφαση αναβολής του « Επιχειρηματικού Πανοράματος» για το έτος  2021.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης οι διοργανωτές αποφάσισαν να μεταφέρουν την επόμενη χρονιά την επιτυχημένη έκθεση “Επιχειρηματικό Πανόραμα”,  ώστε να διεξαχθεί σε ένα ασφαλές υγειονομικά περιβάλλον και με την προσδοκία της ευχαρίστησης για όλους τους επισκέπτες .
Ο επιτυχημένος θεσμός, μια μοναδική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις της Μαγνησίας να προβληθούν καθώς απευθύνεται σε χιλιάδες επισκέπτες, καταναλωτικό κοινό αλλά και επαγγελματίες που συνάπτουν εμπορικές συμφωνίες, αναζωογονεί οράματα και διαμορφώνει ένα δημιουργικό περιβάλλον σε όσους επιθυμούν να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες.
Σε μια δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα, η ιδέα του Εμπορικού Συλλόγου να αναβιώσει την επιτυχημένη έκθεση και να εμφυσήσει νέα δυναμική, χαρακτηρίζεται ευχάριστη έκπληξη από παράγοντες της αγοράς, οι οποίοι μεταφέρουν τις προσδοκίες τους για την επόμενη χρονιά.
Ο χρονικός προσδιορισμός της διοργάνωσης εντός του 2021, θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση.
Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες που στηρίζουν το θεσμό και τους φορείς της πόλης που συνέβαλαν για τη διοργάνωσή του. Ελπίζουμε η νέα χρονιά να είναι χρονιά καλύτερων και νέων ευκαιριών.

Previous ArticleNext Article