Αστυνομικά νέα, Μαγνησία

Εισαγγελέας «μαϊμού» εξαπάτησε ιερέα στον Βόλο

Πρώτα κατέθεσε τα χρήματα που πίστευε ότι προορίζονταν για έναν ενορίτη του που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και η οικογένειά του κινδυνεύει με έξωση λόγω οικονομικών προβλημάτων και μετά διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα απάτης, ένας 49χρονος ιερέας στον Βόλο!

Ο ιερωμένος είχε δεχθεί στις 8 Σεπτεμβρίου τηλεφώνημα από κινητό και μια γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι είναι εισαγγελική λειτουργός τον έπεισε να καταθέσει 250 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος δήθεν ανήκε στην φτωχή οικογένεια της ενορίας του. Σύντομα, όμως, κατάλαβε ότι η δικαστικός ήταν… «μαϊμού» και κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας!

Από την προανάκριση προέκυψε ότι συνδρομητής της τηλεφωνικής σύνδεσης και δικαιούχος του τραπεζικού λογαριασμού είναι ένας 42χρονος από την Αθήνα, που έχει εξαπατήσει με τον ίδιο τρόπο δεκάδες κληρικούς σε όλη την Ελλάδα! Σε βάρος του σχηματίστηκε άλλη μια δικογραφία που υποβλήθηκε στον… πραγματικό εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθούν και τα στοιχεία της ταυτότητας της συνεργού του, που μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη.

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article