ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα

Λάρισα: Με ραντεβού σε ΕΟΠΥΥ, Δήμο, ΔΕΥΑΛ

Η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο: 2413-500.200 (τηλεφωνικό κέντρο).
Επίσης στο site του Δήμου www.larissa.gov.gr στο πεδίο της επικοινωνίας υπάρχουν τα τηλέφωνα όλων των Υπηρεσιών και υπαλλήλων του Δήμου Λαρισαίων.

ΣΤΗ ΔΕΥΑΛ
Αντίστοιχα και στη ΔΕΥΑΛ οι συναλλαγές πραγματοποιούνται αποκλειστικά μόνο μέσω διαδικτύου ή ραντεβού.
Οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο info@deyal.gr ή στο τηλέφωνο 2410-687.102 ή στο αντίστοιχο τμήμα στα τηλέφωνα που αναγράφονται επίσης στην ιστοσελίδα της deyal.gr.

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ
Σε επικοινωνία με την υπηρεσία για την εξυπηρέτησή τους κατόπιν ραντεβού στο τηλεφωνικό νούμερο 2410-539.935 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας pedi35@eopyy.gov.gr καλεί τους ασφαλισμένους η Περιφερειακή Διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ Ν. Λάρισας στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.
Σε σχετική ανακοίνωση η προϊσταμένη της Διεύθυνσης ΠΕ.ΔΙ. ΕΟΠΥΥ Ν. Λάρισας, Ξανθή Κόρκα, αναφέρει: «Κατηγορίες πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (αιμοκαθαρόμενοι, μεταγγιζόμενοι, κ.λπ.) παρακαλούνται να ενημερωθούν από τις Μονάδες Υγείας που εξυπηρετούνται για τη συγκεντρωτική υποβολή των αιτημάτων προς την Υπηρεσία μας από αυτές.
Επίσης, παρακαλούμε η υποβολή των αιτημάτων Ειδικής Αγωγής από τους ασφαλισμένους να γίνεται κατά προτεραιότητα ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://www.gov.gr. Είμαστε στη διάθεσή τους για παροχή οδηγιών ή διευκρινίσεων.
Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (pedi35@eopyy.gov.gr), είτε τηλεφωνικά (τηλ. επικοινωνίας: 2410-539.922, 2410-539.937).

Previous ArticleNext Article