Εκπαίδευση - Παιδεία

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Αποκλειστικά εξ αποστάσεως τα μαθήματα

Την απόφαση από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 και μέχρι νεότερη απόφαση όλες οι εκπαιδευτικές διαδικασίες και δράσεις σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο να πραγματοποιούνται με μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, έλαβε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η απόφαση ελήφθη λόγω των νέων επιδημιολογικών δεδομένων της χώρας και ιδιαίτερα των γεωγραφικών περιοχών των εγκαταστάσεων του ιδρύματος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Τα ακαδημαϊκά τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μέσω των Γενικών Συνελεύσεών τους θα προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες προσαρμογές του εκπαιδευτικού προγραμματισμού έτσι ώστε να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη ακαδημαϊκή πορεία των φοιτητών/τριών μας. Η απόφαση έρχεται σε συνέχεια των 30 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού σε φοιτητές και υπαλλήλους του Π.Θ.

Μαμούρης: Τηρούνται όλα υγειονομικά πρωτόκολλα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της κατάθεσης στεφάνων για την 28η Οκτωβρίου, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζήσης Μαμούρης, διαβεβαίωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους ότι τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Σε δηλώσεις του ο πρύτανης, με αφορμή τα περίπου 30 κρούσματα που έχουν εντοπιστεί σε διάφορες σχολές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις θεσσαλικές πόλεις και Λαμία, ανέφερε ότι η πλειοψηφία είναι φοιτητές και ελάχιστοι διοικητικοί υπάλληλοι, ενώ όπως δήλωσε «η κατάσταση είναι λογική και μέσα στα πλαίσια της γενικότερης έξαρσης της πανδημίας της χώρας μας».

Previous ArticleNext Article