top, Λάρισα, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας και δανεισμός βιβλίων

Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων που προβλέπει το επίπεδο 2 (αυξημένου κινδύνου) του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη covid-19, από την Παρασκευή 30/10/2020  στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας ο δανεισμός των βιβλίων πραγματοποιείται  μόνο με προγραμματισμένο ραντεβού (τηλεφωνικά ή μέσω e-mail).

Για τις συναλλαγές σας μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο στη διεύθυνση https://larissalib.openabekt.gr/, να επιλέξετε τα βιβλία που επιθυμείτε και να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τις κρατήσεις σας.

Οι επιστροφές των βιβλίων πραγματοποιούνται στην είσοδο του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου χωρίς ραντεβού. Τα επιστρεφόμενα βιβλία είναι μη διαθέσιμα και παραμένουν σε καραντίνα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τουλάχιστον 72 ώρες πριν την επανατοποθέτησή τους στα ράφια των βιβλιοθηκών.

Με ραντεβού θα λειτουργούν επίσης και οι βιβλιοθήκες των Πολιτιστικών Κέντρων Αγ. Κωνσταντίνου και Αγ. Γεωργίου και της Λέσχης Πολιτισμού Ν. Σμύρνης.

Ώρες λειτουργίας βιβλιοθηκών για το κοινό:

Δευτέρα 2.00μ.μ. – 8.00μ.μ.

Τρίτη έως Παρασκευή 8.00π.μ. – 2.00μ.μ.

Πληροφορίες:

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρισας, Ρούσβελτ 59, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο

Τηλέφωνα: 2410671173   Τμήμα Ενηλίκων(1ος όροφος), 2410618753   Παιδικό Τμήμα(3ος όροφος), e-mail: edimovivlio@hotmail.gr,  https://www.facebook.com/www.edimovivliolarissa

Previous ArticleNext Article