Αγορά, Ειδήσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Ανοιχτά όλο το 24ωρο τα περίπτερα

Μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα μπορούν να παρέχουν τις υπερεσίες παράδοσης στο σπίτι  τα σούπερ και μίνι μάρκετ, όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Παράλληλα, επισημαίνει πως τα περίπτερα μπορούν να λειτουργούν καθ’ όλο το 24ωρο, ενώ, όπως ανακοινώθηκε χθες από τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση, τονίζει ότι τα σούπερ μάρκετ θα κλείνουν νωρίτερα κατά μισή ώρα.
Αναλυτικότερα, όπως επισημαίνει το υπουργείο, από σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 και καθ’ όλο το διάστημα ισχύος των περιοριστικών μέτρων:
-Τα καταστήματα τροφίμων (π.χ. super market, mini market, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία), τα φαρμακεία και τα συνεργεία αυτοκινήτων θα λειτουργούν έως τις 20.30.
-Ειδικά, για τις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) και τα μίνι μάρκετ διευκρινίζεται ότι μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες delivery και μετά τις 20.30 και έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.
-Τα περίπτερα μπορούν να λειτουργούν καθ’ όλο το 24ωρο.
-Σημειώνεται ότι την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 αναστέλλεται η λειτουργία κάθε εμπορικού καταστήματος που λειτουργεί σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 16 του ν. 4177/2013 (Α’ 173).

Previous ArticleNext Article