Ειδήσεις, Καρδίτσα

Συγκλονίζει την κοινωνία της Καρδίτσας ο θάνατος του Δημήτρη Σκόνδρα

Ο 70χρονος, δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Λίμνης Πλαστήρα κατέληξε από τη νόσο COVID 19 χθες τη νύχτα. Εδώ και λίγες ημέρες είχε νοσήσει από κορονοϊό και μετά από επιδείνωση της υγείας του νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Αναμένεται η ανακοίνωση για την ημερομηνία της κηδείας του που θα πραγματοποιηθεί όπως προβλέπεται από το σχετικό πρωτόκολλο πρόληψης της νόσου

Η ανακοίνωση της είδησης του θανάτου του Δημήτρη Σκόνδρα από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Στον κατάλογο των νεκρών της πανδημίας προστέθηκε και το όνομα του Δημήτρη Σκόνδρα, δημοτικού συμβούλου Λίμνης Πλαστήρα.

Ο δήμαρχος λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος σε δήλωσή του αναφέρει:

«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Σκόνδρας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, φίλους και συνεργάτες. Ο Δημήτρης ήταν ένας δυναμικός χαρακτήρας και διακρίθηκε σε ό,τι ασχολήθηκε.

Είχε πάθος με την Αυτοδιοίκηση και την υπηρέτησε με συνέπεια ολόκληρη τη ζωή του, για σαράντα χρόνια. Αγαπούσε το γενέθλιο Μοσχάτο και ως πρόεδρος εργάστηκε για την αισθητική αναβάθμιση και την ανάπτυξη. Από το 1999 μέχρι και σήμερα εργάστηκε με αφοσίωση για το Δήμο μας, δίνοντας λύσεις μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του. Αφήνει πίσω δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο θεός να τον αναπαύσει, θερμά συλλυπητήρια και υγεία στην οικογένειά του.»

Πηγή: karditsapress.gr

Previous ArticleNext Article