Ειδήσεις, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Καρδίτσα

Μήνυμα αισιοδοξίας εκπέμπει ο εντυπωσιακός στολισμός των Σοφάδων

Με έναν εντυπωσιακό στολισμό σε πλατείες και δρόμους και με το βλέμμα στραμμένο στην τόνωση της ψυχολογίας υποδέχεται τις γιορτές ο Δήμος Σοφάδων.

Η πόλη των Σοφάδων φόρεσε τα γιορτινά της  ενώ ο φετινός χριστουγεννιάτικος διάκοσμος είναι άκρως… λαμπερός.

Τα εορταστικά φώτα άναψαν σχετικά νωρίς, προκειμένου να προσφέρουν στους κατοίκους μία εορταστική ατμόσφαιρα, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους χαρά, ζεστασιά, ομορφιά και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε να βγούμε νικητές και από αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο δεσπόζει στην κεντρική πλατεία ενώ εντυπωσιάζει κάθε διερχόμενο η στολισμένη γέφυρα του Σοφαδίτη και ο παρόχθιος φωτισμός που τοποθετήθηκε.

Εντυπωσιακά φωτεινοί και στολισμένοι είναι επίσης οι κεντρικοί δρόμοι των Σοφάδων ενώ υπέροχο χριστουγεννιάτικο θέαμα προσφέρει ο εορταστικός μπλε διάδρομος επί της Κιερίου.

Τα λέιζερ στο δημαρχείο δημιουργούν επίσης ξεχωριστή ατμόσφαιρα, όπως και ο  φωτισμός των δέντρων της κεντρικής πλατείας.

Αναφερόμενος στο φετινό στολισμό ο Δήμαρχος κ. Θάνος Σκάρλος σημείωσε:

«Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, αλλά όχι λιγότερο λαμπερά. Έστω και σε αυτό το κλίμα της πανδημίας και της τεράστιας πρόκλησης, έχει αξία να καταφέρουμε να διατηρήσουμε όψεις και στοιχεία της κανονικής ζωής. Έχει αξία να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας.  Για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης -με σύνεση και λογική- αλλά ταυτόχρονα με ισχυρή βούληση να στηρίξουμε την κοινωνία και τους ανθρώπους της. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε συνθήκες αισιοδοξίας και ελπίδας, ενόψει μιας δύσκολης και πρωτόγνωρης για όλους μας εορταστικής περιόδου.  Ασφαλώς προτεραιότητά μας, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τις πρωτοβουλίες μας να ομορφύνουμε κάθε γωνιά του Δήμου μας, να μεταδώσουμε ένα κλίμα αισιοδοξίας, σε μικρούς και μεγάλους την δύσκολη αυτή περίοδο.»

Previous ArticleNext Article