ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία

Θύμα του κορονοϊού ο 56χρονος Βολιώτης μηχανικός Κ. Καραΐσκος (Gas)

Την απώλεια του 56χρονου μηχανικού μοτοσυκλετών Κώστα Καραϊσκου, θρηνεί η μοτοσυκλετιστική οικογένεια της Μαγνησίας και γενικότερα η τοπική κοινωνία. Ο άτυχος μηχανικός, γνωστός ως Gas, με συνεργείο στην οδό Αθηνών στον Βόλο, είχε προσβληθεί από κορονοϊό πριν πενήντα περίπου ημέρες και νοσηλευόταν στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Λάρισας όπου κατέληξε σήμερα το μεσημέρι, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.

Σχολιάζει η Μοτο.λε.Β Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Βόλου

Σήμερα το μεσημέρι χάσαμε έναν φίλο. Χάσαμε ένα από τα παλιά μας μέλη. Χάσαμε τον άνθρωπο που ήταν γνωστός στην κοινωνία του Βόλου για τις γνώσεις και την προσωπικότητά του.Χάσαμε τον Κώστα Καραΐσκο, μηχανικό μοτοσυκλετών με συνεργείο στην λεωφόρο Αθηνών, που όλοι τον ξέραμε σαν Γκας…Καλές βόλτες στις διαδρομές του ουρανού φίλε μας ! 

Ο χρήστης Μιχάλης ΟικονόμουΑπό σήμερα το απόγευμα, η μοτοσυκλετιστική οικογένεια της Μαγνησίας & όχι μόνον, είναι πιό φτωχή. Ο μάστοράς μας, ο φίλος μας, το παλιό μέλος της ΜΟΤΟΛΕΒ, ο πασίγνωστος GAS ή αλλιώς Viet Kog, δεν είναι πιά μαζί μας. Έφυγε, μετά από πενήντα καί, μέρες πάλη με την covid19, στην εντατική του Πανεπιστημιακού της Λάρισας, γιά το στερνό του ταξίδι, στα πενήντα έξι του χρόνια. Φίλε καλέ,φίλε απ’τα μικράτα μας, όσο ζούμε θα ζείς στις καρδιές μας! Εκεί στον Άδη που θα πάς δώσε χαιρετίσματα & στους άλλους φίλους, τον Πετρά, τον Μιχάλη, τον Πέτρο, που έφυγαν πρόωρα & άδικα. Νά είναι ελαφρύ το χώμα πού θα σε σκεπάσει Κώστα Καραίσκο.

myvolos.net

Previous ArticleNext Article