Αστυνομικά νέα, Ειδήσεις

Βρέθηκε νεκρός ο Σήφης Βαλυράκης

Τραγικό τέλος για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ της Κυριακής από δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος στο Πεζονήσι Ερέτριας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το πώς ο πρώην υπουργός βρέθηκε στη θάλασσα, καθώς το σκάφος του εντοπίστηκε χωρίς αυτόν με τη μηχανή αναμμένη. Το Λιμενικό είχε ξεκινήσει έρευνες μετά την πληροφορία ότι ο 77χρονος αγνοείτο με το φουσκωτό του σκάφος στα νερά του Ευβοϊκού Κόλπου.

Ο 77χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκε στα ανοιχτά με το φουσκωτό του σκάφος το μεσημέρι της Κυριακής. Άργησε να επιστρέψει και η σύζυγός του ειδοποίησε τις αρχές. Οι έρευνες του Λιμενικού ξεκίνησαν το απόγευμα και το φουσκωτό εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμενικού, χωρίς ωστόσο τον 77χρονο επιβαίνοντα. Στην περιοχή έσπευσε Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών και απογειώθηκε και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Λίγες ώρες αργότερα γράφτηκε το τραγικό τέλος με τον εντοπισμό της σωρού του 77χρονου. Ο πρώην υπουργός έχει εξοχικό σπίτι στην Ερέτρια όπου και βρέθηκε το Σαββατοκύριακο.

Τα πιθανά σενάρια

Περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του πρώην υπουργού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. Ωστόσο το γεγονός ότι φέρει χτυπήματα στο κεφάλι από προπέλα και είναι κομμένο το δάχτυλο του αριστερού χεριού του οδηγεί τις Αρχές σε δύο σενάρια.

Το πρώτο σενάριο που εξετάζεται είναι ο Σήφης Βαλυράκης να έπεσε από το σκάφος, ενδεχομένως επειδή ένιωσε αδιαθεσία ή λιποθύμησε, και τραυματίστηκε από την προπέλα του σκάφους του που συνέχισε να κινείται.

Δεύτερο πιθανό σενάριο είναι το σκάφος του πρώην υπουργού να συγκρούστηκε με άλλο σκάφος και ο 77χρονος να έπεσε στο νερό λόγω της σύγκρουσης και να τραυματίστηκε από την προπέλα του άλλου σκάφους.https://www.megatv.com/embed/?p=2020247107

Είχε πάει για ψαροντούφεκο

Ο πρώην υπουργός έχει εξοχικό σπίτι στην Ερέτρια όπου και βρέθηκε το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει βόλτα με το φουσκωτό σκάφος του στα νησάκια απέναντι από την Ερέτρια.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, ο Σήφης Βαλυράκης είχε αναχωρήσει στις 2:00 το μεσημέρι από την Ερέτρια με φουσκωτό σκάφος το οποίο βρέθηκε αργότερα από ένα αλιευτικό, προσαραγμένο νοτιοανατολικά στη νησίδα Αγία Τριάδα (Ασπρονήσι) χωρίς επιβάτες, με τη μηχανή να δουλεύει και με δύο ψαροντούφεκα στο εσωτερικό του.

Previous ArticleNext Article