ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία

Ένας ακόμη θάνατος από κορωνοϊό στο “Αχιλλοπούλειο” – Γέμισε το Νοσοκομείο με ασθενείς από κλινικές και το Γηροκομείο Καναλίων

Μεγαλώνει καθημερινά η “μαύρη” λίστα στο Νοσοκομείο του Βόλου. Χθες κατέληξε από κορωνοϊο μια 85χρονη γυναίκα η οποία είχε μεταφερθεί στο “Αχιλλοπούλειο” από ιδιωτική κλινική της πόλης. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων κορωνοϊού στο Νοσοκομείο ανέρχεται πλέον σε 130, ενώ εκκρεμούν τα αποτελέσματα του ελέγχου covid για τρεις νεκρούς που προωθήθηκαν για νεκροψία-νεκροτομή.

Στο μεταξύ, δυο ασθενείς – ένας άνδρας 83 ετών και μια γυναίκα 79 ετών – δίνουν “μάχη” με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου, ενώ στους θαλάμους αρνητικής πίεσης εξακολουθούν να νοσηλεύονται δυο ασθενείς ηλικίας 61 και 81 ετών.

Οι δυο κλινικές covid του “Αχιλλοπούλειου” έχουν γεμίσει από ασθενείς που προέρχονται από ιδιωτικές κλινικές του Βόλου και το Γηροκομείο Καναλίων. Έχουν γίνει συνολικά 44 εισαγωγές ηλικιωμένων και συγκεκριμένα 25 από το Γηροκομείο Καναλίων και 19 από δυο ιδιωτικέ κλινικές της πόλης. Στην Α΄ covid νοσηλεύονται 10 άτομα από κλινική και 11 από το Γηροκομείο, ενώ στη Β’ covid νοσηλεύονται 6 και 12 άτομα αντίστοιχα. Συνολικά, ο αριθμός των ασθενών στις δυο κλινικές covid του Νοσοκομείου ανέρχεται σε 57.

Σε καραντίνα βρίσκεται και ο ξενώνας «Φιλύρα» με έξι περιστατικά κορωνοϊού και τρεις νοσηλευτές να ασθενούν.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκαν 15 κρούσματα στη Μαγνησία και ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε πως η Μαγνησία είναι μεταξύ των περιοχών που προκαλούν ανησυχία.

e-thessalia.gr

Previous ArticleNext Article