top, Εκδηλώσεις, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μουσικότροπο ’21» – Ταξίδι στην Τέχνη!

Μία γιορτή της μουσικής, το φεστιβάλ «Μουσικότροπο», έρχεται να κάνει και φέτος αισθητή την παρουσία του, παρά τις ξεχωριστές και δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σε όλο τον πλανήτη.

Η πρωτοτυπία και η εξωστρέφεια των δράσεών του, το έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας, που κάθε φορά με ένα ξεχωριστό τρόπο μυεί όλους τους ενδιαφερόμενους στον κόσμο αυτής της απολαυστικής τέχνης.

Μεγάλες ορχήστρες, εξαιρετικοί καλλιτέχνες, σπουδαία εκπαιδευτικά και παιδικά προγράμματα, καθώς και προγράμματα για άτομα με ειδικές ανάγκες, συνθέτουν μία ποικιλόμορφη δράση – διάδραση που το καθιστούν μοναδικό στο είδος του σε πανελλήνιο επίπεδο.

Φέτος, η παρουσία του θα γίνει διαδικτυακά, ακολουθώντας την επιταγή των νέων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, από τις 13 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις!

Μείνετε συντονισμένοι για να ενημερώνεστε για τις δράσεις του που σύντομα θα ανακοινωθούν. Ας πορευτούμε για ακόμη μία φορά μαζί του σε ένα νέο “Ταξίδι στην Τέχνη”!

Εμπνευστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ είναι ο Χρήστος Λενούτσος, ενώ από φέτος για τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό των δράσεων είναι στο πλευρό του η Ολυμπία Τσαγιάννη.

Το φεστιβάλ Μουσικότροπο διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Previous ArticleNext Article