ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Καρδίτσα

«Έφυγε» από τη ζωή ο π. πρόεδροςτου Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Καρδίτσας Θωμάς Μητσιόπουλος

Απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών, ο Θωμάς Μητσιόπουλος. Ο εκλιπών ήταν ενεργό μέλος του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Καρδίτσας, με πολύ μεγάλη συνδικαλιστική παρουσία και δράση επί τρεις σχεδόν δεκαετίες. Διετέλεσε  πρόεδρος του Συλλόγου, ενώ επί πολλές θητείες του Δ.Σ. κατείχε την θέση του Γραμματέα. Ο Θωμάς Μητσιόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες.

Ο Σύλλογος ζαχαροπλαστών Καρδίτσας, με το άγγελμα του θανάτου του, προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο facebook:

«Με αίσθημα βαθύτατης λύπης αποχαιρετούμε αύριο τον συνάδελφο Θωμά Μητσιόπουλο. Ο οποίος ήταν πραγματικά ένας άνθρωπος αξιόλογος, υπόδειγμα εντιμότητας θυσίας, αξιοπρέπειας, σεμνότητας και εργατικότητας. Αξέχαστε συνάδελφε η μεγάλη παρακαταθήκη κάθε ανθρώπου είναι η μνήμη. Θα μείνεις πάντα χαραγμένος στις μνήμες και στις καρδιές των δικών σου ανθρώπων και όλων που είχαν την τιμή να συνεργαστούν μαζί σου. Καλό ταξίδι αγαπημένε συνάδελφε Θωμά!!!»

Previous ArticleNext Article