top, ΜΟΥΣΙΚΗ, Τηλεόραση

The Voice – τελικός: Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου είναι η νικήτρια

Την Ιωάννα Γεωργακοπούλου, ανέδειξε το τηλεοπτικό κοινό ως τη μεγάλη νικήτρια του The Voice.

Η παίκτρια από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, κέρδισε το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο επικρατώντας της Αλεξάνδρας Σιετή.

Στην «γυναικεία υπόθεση» του τελικού, και οι δύο ερμηνείες ήταν συγκλονιστικές.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους 9 διαγωνιζόμενους εκ των οποίων 4 πέρασαν στον ημιτελικό: Η Ειρήνη Περικλέους από τον Σάκη Ρουβά, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η Αλεξάνδρα Σιετή από την Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Νταλάκας με τον Πάνο Μουζουράκη. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν κατάφερε να έχει κάποιον παίκτη στους τελικούς τέσσερις.

Οι τέσσερις παίκτες διαγωνίστηκαν ξανά και ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος ψηφοφορίας που θα έκρινε το νικητή. Στην τελική δυάδα βρέθηκαν η Αλεξάνδρα κι η Ιωάννα με την δεύτερη να κερδίζει τελικά το τηλεοπτικό κοινό και την πρώτη θέση.

«Είμαι τόσο χαρούμενη αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο και είμαι στενοχωρημένη που τελειώνει όλο αυτό» είπε η ίδια ξεσπώντας σε δάκρυα χαράς, με την Έλενα Παπαρίζου, περήφανη coach για τη νικήτρια, να δηλώνει: «Το πολύ σημαντικό είναι ότι η μουσική ενώνει τον κόσμο. Πολλά παιδιά που πέρασαν από δω έγιναν κολλητοί φίλοι. Το μέλλον είναι μπροστά».

Με εντυπωσιακό τρόπο και κίνηση η Αλεξάνδρα Σιετή τραγούδησε το Think.

Νωρίτερα, η Ελενα Παπαρίζου, coach της φετινής νικήτριας, είχε ξεσπάσει σε κλάματα, ακούγοντας την Ιωάννα Γεωργακοπούλου να ερμηνεύει το τραγούδι «Lovely» της Μπίλι Έλις. «H Έλις θα ήθελε πάρα πολύ να το πει έτσι. Συγγνώμη που το λέω» σχολίασε με περηφάνια για τη διαγωνιζόμενη.

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου είχε μαγέψει από την αρχή τους κριτές με τη φωνή της, αλλά και είχε συγκινήσει με την προσωπική της ιστορία.

Η παίκτρια, όπως η ίδια είχε δηλώσει, πάσχει από τη νόσο του Στάργκαρντ (Stargardt ή Stargardt’s) η οποία αποτελεί την πιο συχνή μορφή κληρονομικής δυστροφίας και εκφύλισης της ωχράς κηλίδας του οφθαλμού. Η Ιωάννα είχε μιλήσει ανοιχτά για τη νόσο, ενώ είχε αποκαλύψει ότι το έμαθε πριν από 4 χρόνια: “Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός φοβήθηκα γιατί προκαλεί δυσκολίες στην καθημερινότητα. Ωστόσο, καθώς περνάνε τα χρόνια, μαθαίνεις και τις συνηθίζεις και τις ξεπερνάς και έτσι ζεις με αυτό. Αν και μου συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή μου νιώθω πάρα πολύ τυχερή γιατί δεν με εμποδίζουν να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω, που είναι η μουσική και το τραγούδι”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida.gr

Previous ArticleNext Article