ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Τρίκαλα

Χωρίς εμβόλια για άνω των 75 στα Τρίκαλα!!!

Σοβαρή καταγγελία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικάλων.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “στην περιοχή μας, εδώ και λίγες  ημέρες, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια για τις ηλικίες από 75 και πάνω.  Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ  δε φέρει ασφαλώς καμία ευθύνη γι’ αυτό, ούτε μπορεί να επέμβει ώστε να βρει διαθέσιμο ραντεβού.

Σας παρακαλούμε πολύ να αναμένετε ενημέρωση για το πότε θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα των εμβολίων για την περιοχή μας και μετά να απευθυνθείτε στα φαρμακεία για τη διαδικασία με τα ραντεβού, ώστε να αποφεύγεται όλη αυτή η τριβή και η ταλαιπωρία, τόσο για εσάς όσο και για τους συναδέλφους φαρμακοποιούς. Οι όποιες ανακοινώσεις στα μέσα ενημέρωσης, περί ανοίγματος της πλατφόρμας για τις ηλικίες 75 και πάνω, προφανώς αφορούν άλλες περιοχές της χώρας στις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια.

Για το εμβόλιο που απευθύνεται σε ηλικίες 60-65 (γεννημένοι τα έτη από 1957 ως και 1961) υπάρχουν προς το παρόν διαθέσιμα εμβόλια στα επιλεγμένα εμβολιαστικά κέντρα που έχουν δημιουργηθεί και τα οποία βρίσκονται στο κέντρο υγείας Καλαμπακας και Μουζακιου. Για τα εμβόλια αυτά μπορείτε να απευθύνεστε στα φαρμακεία.

Με εκτίμηση

ΦΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ”.

Previous ArticleNext Article