Εκπαίδευση - Παιδεία, Τρίκαλα

Trikala School Care: Και στη Β/θμια Εκπαίδευση η εφαρμογή για υποδομές σχολείων

Παρουσιάστηκε και στους διευθυντές και διευθύντριες των σχολείων του Δήμου Τρικκαίων, η εφαρμογή για τα αιτήματα ως προ τις υποδομές. Το Trikala School Care είναι η εφαρμογή (application) που δίνει τη δυνατότητα στους υπεύθυνους των σχολικών μονάδων, να ενημερώνουν άμεσα, σε πραγματικό χρόνο, για τυχόν προβλήματα διαφόρων ειδών που υφίστανται στα κτήρια. Η ψηφιακή εφαρμογή Trikala School Care, λειτουργεί ως Γραμμή Αιτημάτων Σχολείων στη διεύθυνση http://school.trikalacity.gr/.
Ο αντιδήμαρχος Ακης Αναστασίου συγκάλεσε διαδικτυακή σύσκεψη με τους διευθυντές και τις διευθύντριες των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων. Η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ξυνοπούλου επεσήμανε, το πόσο σημαντική είναι η δράση και η συνεργασία με τον Δήμο για τα θέματα των διδακτηρίων. Στην παρουσίαση που έγινε, αναλύθηκε ο τρόπος εισόδου, ο τρόπος χρήσης της εφαρμογής και οι κατηγορίες των αιτημάτων. Ο κ. Αναστασίου τόνισε ότι η συνεργασία των διευθυντών/τριών με τον Δήμο Τρικκαίων είχε ξεκινήσει με ειδική τηλεφωνική γραμμή και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και πλέον, από την εμπειρία αυτή, λειτουργεί η συγκεκριμένη εφαρμογή.
Πλέον, άμεσα θα δίνονται λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν στα διδακτήρια και αφορούν σε συντηρήσεις και βελτίωση των υποδομών.

Previous ArticleNext Article