LIFESTYLE, Ειδήσεις

Λίνα Μενδώνη: Ο Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος


«Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Αυτό προκύπτει τώρα» είπε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί. Η κ. Μενδώνη ξεκαθάρισε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είναι προσωπικός της φίλος και ότι δεν γνώριζε για τις φήμες που υπήρχαν σχετικά με την προσωπική του ζωή.

«Ήρθε η ώρα να σπάσει η σιωπή. Να κόψουμε τον γόρδιο δεσμό. Να μην ανεχτούμε να υπάρξουν άλλα θύματα. Στο υπουργείο Πολιτισμού είναι δεδομένο ότι όπου χρειαστεί θα ανανεωθεί το θεσμικό πλαίσιο και θα μπουν κανόνες που θα καθορίζουν με ακρίβεια τις διευθυντικές θέσεις. Δεν έχει κανείς το ελευθέρας να κατακεραυνώνει κανενός την προσωπικότητα. Έχω προτείνει να υπάρξει αναγνώριση των καλλιτεχνικών σχολών. Πρέπει να δούμε με έναν διαφορετικό τρόπο τις εργασιακές σχέσεις» ανέφερε η υπουργός.

»Προσωπικός μου φίλος ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν υπήρξε ποτέ. Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν προέκυψε ξαφνικά στο Εθνικό Θέατρο το 2019. Ο κ. Λγινάδης έχει μια σχέση αδιάληπτη με το Εθνικό Θέατρο» συνέχισε η υπ. Πολιτισμού.

Previous ArticleNext Article