ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Τρίκαλα

Συγκλονισμένα τα Τρίκαλα από το χαμό του Βασίλη Γιαννούχου διευθυντή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Παγωμένη η εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης από τον τραγικό θάνατο του Βασίλη Γιαννούχου, δασκάλου-διευθυντού του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων (Αγία Μονή).

Ο 60χρονος άντρας, υπόδειγμα εκπαιδευτικού και οικογενειάρχη, απανθρακώθηκε χθες στην αποθηκούλα που διατηρούσε στο Φλαμούλι Τρικάλων, από φωτιά που προκλήθηκε πιθανότατα από τη σόμπα. Η Πυροσβεστική διενεργεί την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες, ενώ η σορός του μεταφέρεται σήμερα στη Λάρισα για νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος Βασίλη Γιαννούχου θα τελεστεί μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα Τετάρτη-Πέμπτη καθώς με τη σύζυγό του Βασιλική Σχορτσιανίτη είχαν αποκτήσει δυο παιδιά, γιατροί και οι δυο, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό, ο ένας στη Γερμανία και ο δεύτερος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών ν. Τρικάλων

Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου Βασίλη Γιαννούχου, που υπηρετούσε ως διευθυντής στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων. Η εκπαιδευτική κοινότητα είναι φτωχότερη μετά την απώλεια του Βασίλη, που ξεχώριζε για την παιδαγωγική του ευαισθησία, την αγάπη και ζεστασιά για τους μαθητές/μαθήτριές του, την προσφορά και την αφοσίωσή του στο δημόσιο σχολείο. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα τέκνα τους και σε λοιπούς συγγενείς και φίλους. Βασίλη, καλό παράδεισο!

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων

trikalavoice.gr

Previous ArticleNext Article