ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα

Αγοραστός: Να μην ισχύσει το «βαθύ κόκκινο» για Λάρισα και Θεσσαλία λόγω σεισμού

Να μην ισχύσουν τα μέτρα που προβλέπει το «βαθύ κόκκινο» για τη Λάρισα και τη Θεσσαλία λόγω σεισμού, ζήτησε από την κυβέρνηση ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του το πρωί της Παρασκευής, «υπάρχει μία ψυχολογία αρνητική στον κόσμο γιατί υπάρχει ο φόβος, αυτό το άγνωστο, το πρωτοφανές, αυτή η κατάσταση που βιώνουμε με τον κορωνοϊό, να μην ισχύσουν τα μέτρα για τη Θεσσαλία και τη Λάρισα από αύριο το πρωί. Νομίζω ότι αυτό είναι κατανοητό και εύλογο γιατί δε μπορούν να ισχύσουν κάτω από τέτοιες καταστάσεις αυτά τα μέτρα». Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει δοθεί διήμερη παράταση για την εφαρμογή των μέτρων στη Λάρισα και ότι είναι προγραμματισμένο να ισχύσουν από τις 6 το πρωί του Σαββάτου.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ευρεία σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωί της Παρασκευής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Παπαγεωργίου. Λίγο πριν τη σύσκεψη, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός έκανε δηλώσεις τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “πάμε σε ένα φαινόμενο που είναι πρωτόγνωρο και για την Ελλάδα πλέον κι αυτό μας δημιουργεί ανησυχία, καταλαβαίνουμε την αρνητική ψυχολογία του κόσμου. Ο φόβος είναι διάχυτος…”

Previous ArticleNext Article