Ειδήσεις, Εργασία

Νέες προσλήψεις στη ΔΕΗ – Προκήρυξη του ΑΣΕΠ

24 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ – Όλη η προκήρυξη του ΑΣΕΠ

ΔΕΗ: Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Κερατέας-Λαυρίου, που εδρεύει στο Νομό Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ΣΟΧ – ΔΕΗ ΛΙΓ/ΧΕΙ Α, ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ με σήμανση έκδοσης 05.02.2020 δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου II του ανωτέρω Παραρτήματος.

Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα στο «Παράρτημα ΣΟΧ – ΔΕΗ ΛΙΓ/ΧΕΙΑ,ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ » με σήμανση έκδοσης 05.02.2020

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΗ Α.Ε ςοχ λιγ/χεια, αης/υης, αςπ/τςπ και να την υποβάλουν αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικά ταχυδρομείο στις εξουσιοδοτημένες Υπαλλήλους του ΑΗΣ Κερατέας- Λαυρίου:

ΣΑΡΑΚΗ Βαρβάρα: b.saraki@dei.com.gr ΝΙΝΟΥ Μαρία: m.ninou@dei.com.gr

και κατ’ εξαίρεση, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δ.Ε.Η. Α.Ε. / ΔΕΘΥΠ/ ΚΛΑΔΟΣ ΑΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΛΑΥΡΙΟΥ, Τ.Κ. 19500 υπόψη κας Σαράκη Βαρβάρας ή Νίνου Μαρίας (τηλέφωνα επικοινωνίας : 22920 – 64132 & 22920 – 64256.

Σημειώνεται ότι η ταχυδρομική αποστολή με συστημένη επιστολή αποτελεί την ύστατη και μόνο επιλογή για λόγους αναγόμενους στην προστασία της δημόσιας υγείας και προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός υποψηφίων σε ταχυδρομεία, λαμβανομένων υπόψη και των σχετικών μέτρων περί απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία αποστολής του ηλεκτρονικού μηνύματος και στην κατ’ εξαίρεση ταχυδρομική συστημένη αποστολή, με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Τόσο το ηλεκτρονικό μήνυμα όσο και ο φάκελος αποστολής μετά την αποσφράγισή του, επισυνάπτονται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στις εφημερίδες ή στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης ή της ανάρτησής της στα καταστήματα της υπηρεσίας μας ή στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε περίπτωση αδυναμίας της αναζήτησης των απαιτούμενων σύμφωνα με την Ανακοίνωση δικαιολογητικών, είτε ηλεκτρονικά, είτε με άλλο τρόπο, ο υποψήφιος προκειμένου να συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής, δύναται να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986, στην οποία θα δηλώνει ότι υφίσταται αντικειμενική αδυναμία προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών, με συγκεκριμένη αναφορά στα δικαιολογητικά τα οποία δεν δύναται να προσκομίσει, και ότι εφόσον προκύψει προσληπτέος θα προσκομίσει αυτά σε χρόνο μεταγενέστερο και πάντως άμεσα μετά τη λήξη των έκτακτων μέτρων λόγω του Κορωνοιού COVID-19.

Εξαίρεση αποτελεί η επαγγελματική άδεια καί ο βασικός τίτλος σπουδών τα οποία εφόσον ζητούνται ως απαίτούμενα στην Ανακοίνωση πρέπει υποχρεωτικά να υποβληθούν από τον υποψήφιο προκειμένου να προσληφθεί. Η ως άνω αντικειμενική αδυναμία προσκόμισης εμπροθέσμως των απαιτούμενων δικαιολογητικών σε καμία περίπτωση δεν αίρει ότι τα απαίτούμενα δικαιολογητικά, πιστοποιητικά καί ιδιότητες θα πρέπει να είναι σε ισχύ καί συμβατά με τους όρους της σχετικής Ανακοίνωσης και της κείμενης νομοθεσίας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο διαδικτυακό τόπο της Δ.Ε.Η Α.Ε. (www.0ei.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Απασχόληση ^ Θέσεις Εργασίας -Έκτακτο προσωπικό

Previous ArticleNext Article