ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα

Θρήνος: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο πρωταθλητής της Πάλης Σάκης Γιαννίκης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο πρωταθλητής της Ελληνορωμαϊκής Πάλης βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, την τοπική κοινωνία και τον Αθλητισμό

Θλίψη και πόνο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Οιχαλίας και του δήμου Φαρκαδόνας ο ξαφνικός θάνατος του 49χρονου πρώην αθλητή, Αθανασίου Γιαννίκη. Πρόκειται για έναν μεγάλο αθλητή της δεκαετίας του ’90 στο άθλημα της ελληνορωμαϊκής πάλης, που προσέφερε μεγάλες επιτυχίες στoν τόπο μας. Ήταν Σεπτέμβριος του 1993, όταν ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στο δρόμο Τρικάλων – Λάρισας έμελλε να τραυματίσει σοβαρά και να καθηλώσει σε αναπηρικό αμαξίδιο τον 19χρονο τότε πρωταθλητή της Ελληνορωμαϊκής Πάλης Αθανάσιο Γιαννίκη από την Οιχαλία. Ο Σάκης όπως τον γνωρίζαμε όλοι ήταν το παιδί θαύμα της Ελληνορωμαϊκής Πάλης. Είχε σαρώσει όλα τα μετάλλια τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, προσφώντας στον Αθλητισμό μεγάλες επιτυχίες και δόξα.

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή, σκορπώντας απέραντο πόνο και θλίψη.

Αφήνει πίσω του την μητέρα του Μαρία Γιαννίκη, τα αδέλφια του Παναγιώτα και Γεώργιο Μπαντή, Ελένη και Στέργιο Αθανασίου, ανίψια, λοιπούς συγγενείς και πολλούς φίλους.

Πηγή: krinitrikalon.gr

Previous ArticleNext Article