ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία

Tελευταίο “αντίο” σήμερα στον 46χρονο Πάνο Ζάρπα

Πέθανε από ανακοπή χθες στο Νοσοκομείο του Βόλου ο 46χρονος Πάνος Ζάρπας, χημικός- καθηγητής. Η μεταφορά ενός νέου ανθρώπου του στο Νοσοκομείο από τους γονείς του σε κατάσταση κατάρρευσης του οργανισμού του κινητοποίησε αμέσως το ιατρικό προσωπικό. Δόθηκε «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά στάθηκε αδύνατον και αμέσως άρχισε η διερεύνηση των αιτίων του θανάτου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου χθες το πρωί υπήρξε επίσημη ενημέρωση από το οικογενειακό περιβάλλον του 46χρονου ότι είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, τον οποίο αντιμετώπιζε με αγωγή που του είχε συστήσει οικογενειακός γιατρός, στο σπίτι.
Το γεγονός ότι ο καθηγητής χημείας είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, το επιβεβαίωσε η έκδοση, χθες βράδυ στις 8:00, του μοριακού τεστ.
Με «βαριά» κλινική εικόνα νοσηλεύεται από χθες το πρωί στο Νοσοκομείο του Βόλου πρόσωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του 46χρονου.
Η κηδεία του 46χρονου θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 5.30 το απόγευμα, στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στους Σοφάδες Καρδίτσας. Άφησε πίσω γονείς, αδερφό, θείους και ξαδέρφια. “Αδελφέ μου… άγγελέ μου… μου έφυγες μέσα από τα χέρια μου… Γιατί τόσο νωρίς; Υπόσχεση θα ανταμώσουμε σύντομα» έγραψε σε ανάρτησή του ο αδερφός του.

Previous ArticleNext Article