Αθλητικά, Μαγνησία

Επανέναρξη ακαδημιών του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους αθλητές ακαδημιών του τμήματος, από τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021.

Το διοικητικό προσωπικό, οι προπονητές και προπονήτριες των ακαδημιών του τμήματος στίβου, είναι απόλυτα έτοιμοι, να βρεθούν ξανά με τους μικρούς αθλητές κι αθλήτριες των ακαδημιών, μετά την διακοπή των προπονήσεων λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Όλα τα τμήματα θα λειτουργήσουν κανονικά από την προσεχή Δευτέρα 17 Μαΐου, με το πρόγραμμα το οποίο έχει ήδη ανακοινωθεί και οι ώρες θα αναπροσαρμοστούν σταδιακά, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες.

Όπως αναφέρει ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης “Με σεβασμό και υπευθυνότητα κι έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., είμαστε έτοιμοι γι αυτή τη νέα επανέναρξη που τόσο καιρό προσμονούμε όλοι μας.

Δίνουμε ραντεβού με τα παιδιά στα ταρτάν του στίβου, εξασφαλίζοντας πρωτίστως το ύψιστο αγαθό της υγείας – πνευματικής και σωματικής”.

Previous ArticleNext Article