ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία

Πέθανε στα 52 του ο προϊστάμενος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Μαγνησίας

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Bόλου το άγγελμα του θανάτου του Προϊσταμένου της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, Παντελή Καταραχιά. Ο 52χρονος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Νοσοκομείο Βόλου, έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε μετά από ανακοπή που υπέστη σήμερα το απόγευμα.

Σε ανάρτησή της με αφορμή την τραγική αυτή είδηση και τον χαμό ενός νέου ανθρώπου η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη αναφέρει:

… Ήταν καθημερινή η επικοινωνία μας στη Νομαρχία , άλλοτε με γέλια , άλλοτε με νεύρα , άλλοτε ανθρώπινα και καθημερινά , αλλοτε πιο θεσμικά , αναλόγως των συγκυριών . Πάντα όμως με αγάπη , συνεργασία και σεβασμό . Μιλούσαμε σήμερα μέχρι πριν το μεγάλο σου ταξίδι. Το ένα μνμ μετά το άλλο. Σου ζητούσα να φανείς δυνατός και είμαστε μαζί σου . Δεν άντεξες. Καλό ταξίδι στον προϊστάμενο της κτηνιατρικής μας υπηρεσίας ,καλό συνεργάτη και φίλο . Ο Κορωνοιος είναι εδώ …προσέχουμε και αφήστε τους ηρωισμούς . Το χρωστάμε σε εμάς και στους ανθρώπους που παλεύουν για μας .

Previous ArticleNext Article