Ειδήσεις, ΕΚΘΕΣΕΙΣ, Ελλάδα

11-19 Σεπτεμβρίου η 85η ΔΕΘ

Η 85η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία από τις 11-19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η ΔΕΘ θα αποτελέσει την πρώτη μεγάλη Έκθεση που θα διοργανωθεί στην Ευρώπη το 2021 και θα θέσει τον οργανωτικό πήχη για όλες τις ανάλογες εκδηλώσεις με δεδομένη την πρόοδο του εμβολιαστικού προγράμματος.

Η φετινή ΔΕΘ θα είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα της Έκθεσης το Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον της χώρας, με αφορμή και την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Με έμφαση στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την τεχνολογία και τον πολιτισμό, η 85η ΔΕΘ θα προσελκύσει τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών επιχειρήσεων και φορέων από όλη την Ελλάδα, αλλά και ξένων συμμετοχών. Παράλληλα, θα διαθέτει και ψυχαγωγικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα αποτελέσουν πόλο έλξης για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Η 85η ΔΕΘ θα υλοποιηθεί παράλληλα με το Thessaloniki Helexpo Forum, τη θεσμοθετημένη πλατφόρμα διαλόγου για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα, που στη 2η χρονιά της θα φιλοξενήσει από τις 13-17 Σεπτεμβρίου την πολιτική και επιχειρηματική ηγεσία, θίγοντας και όλα τα κρίσιμα θέματα, τα οποία έχουν αναδειχθεί μέσα στην πανδημία.

Από τα δεκάδες διαφορετικά πάνελ του θα περάσουν υπουργοί, εκπρόσωποι κομμάτων, επιχειρηματικών φορέων, συνδέσμων, επιχειρήσεων και της αυτοδιοίκησης, αλλά και θεσμικοί παράγοντες, που θα συζητήσουν για τις συνέπειες της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης και για την επόμενη ημέρα και τις προκλήσεις της.

Previous ArticleNext Article