ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία

Αεροπορική σύνδεση της Νέας Αγχιάλου με το Ηράκλειο από 15 Ιουνίου – Τα δρομολόγια και οι τιμές που θα ισχύουν

Δύο τακτικά δρομολόγια από το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου προς το Ηράκλειο, θα πραγματοποιούνται από τη Sky Express, από τις 15 Ιουνίου.
Οι πτήσεις θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα και θα ενώσουν την Κεντρική Ελλάδα με την Κρήτη. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό πτήσεων που είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα της Sky Εxpress, οι πτήσεις θα γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή από και προς το Ηράκλειο από το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου και σύμφωνα με την εταιρεία, οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 39,3 ευρώ. Αναλυτικά, κάθε Τρίτη από τη Νέα Αγχίαλο το αεροπλάνο θα αναχωρεί στις 22.40 και θα φτάνει στον Κρατικό Aερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» στις 00.10. Την Παρασκευή το αεροπλάνο θα αναχωρεί από τη Νέα Αγχίαλο στις 10.55 το πρωί και θα φτάνει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στις 12.25 το μεσημέρι.
Αντίστοιχα, την Τρίτη η πτήση θα αναχωρεί από το Ηράκλειο στις 20:45 και το αεροπλάνο θα προσγειώνεται στη Ν. Αγχίαλο στις 22.15, ενώ την Παρασκευή θα αναχωρεί στις 9 το πρωί και θα φτάνει στο αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδας στις 10.30 το πρωί.
Η εξέλιξη της αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ των δύο περιοχών δίνουν μια νέα προοπτική για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Previous ArticleNext Article