top, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Σινεμά

Ανοίγει τη Δευτέρα 7 Ιουνίου ο θερινός κινηματογράφος της Λάρισας

Το καλοκαίρι δεν έρχεται με άδεια τα χέρια, φέρνει δώρα, με πρώτο και καλύτερο τον θερινό μας κινηματογράφο “Μπαρμπής Βοζαλής” στον Μύλο του Παππά, που ετοιμάζεται να υποδεχθεί και φέτος τους Λαρισαίους.

Αυτές τις μέρες γίνονται οι εργασίες συντήρησης από τα συνεργεία του Δήμου, μαζί με την ψηφιακή μηχανή προβολής θα ταιριάξει καινούριο ηχοσύστημα Dolby surround, οι ταινίες έχουν επιλεγεί, το κυλικείο γεμίζει νοστιμιές, ώστε τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 22:00 να ξεκινήσει ένα υπέροχο κινηματογραφικό ταξίδι.

Τηρώντας βεβαίως, το υγειονομικό πρωτόκολλο του υπουργείου Πολιτισμού, που προβλέπει πληρότητα 75% επί της κανονικής χωρητικότητας, κάθε θεατής θα αγοράζει το εισιτήριό του, δεν θα μπορεί να “κρατάει” θέση-εις, θα κρατάει όμως τις αποστάσεις στο ταμείο και θα φοράει τη μάσκα του.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, διάλεξε και φέτος ταινίες από όλον τον κόσμο, κοινωνικές, δραματικές, κωμικές, θρίλερ, σινεφίλ, πρώτης προβολής, όπως τις οσκαρικές “Nomadland” και “Father”, ώστε να καλύψει ένα ευρύ φάσμα γούστων.

Κι αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο θερινό σινεμά.

Γιατί τις ταινίες, είναι ωραία να τις βλέπουμε μαζί!

Είσοδος 4 ευρώ

 

Previous ArticleNext Article