Αθλητικά, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Καρδίτσα

Καρδίτσα: Οι Αρχές συνέλαβαν 43 οπλισμένους χούλιγκαν

Έτοιμοι να προκαλέσουν εκτεταμένα επεισόδια στο ντέρμπι κορυφής της Γ’ Εθνικής με την ΑΕ Καρδίτσας ήταν 43 οργανωμένοι οπαδοί της Αναγέννησης Καρίτσας, που ξεκίνησαν οπλισμένοι το μεσημέρι της Κυριακής για να πάνε στην Πιερία κατά παράβαση των μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού!

Όμως, στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας το λεωφορείο και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στα οποία επέβαιναν έπεσαν σε μπλόκο που είχε στηθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Κατά την διάρκεια του ελέγχου στα οχήματα, κατασχέθηκαν ένα ξύλινο κλομπ με μεταλλικά καρφιά, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, 46 κροτίδες, τρεις φωτοβολίδες, ένα καπνογόνο, ένα κατσαβίδι και δυο συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 11,2 γραμμαρίων.

Οι 43 οπαδοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενοι για παραβίαση των μέτρων πρόληψης και καταστολής βίας στους αθλητικούς χώρους, της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων, κατά περίπτωση.

Πηγή: protothema.gr


Previous ArticleNext Article