Ειδήσεις, Κοινωνία

Τέλος η απαγόρευση κυκλοφορίας, ανοίγουν τα μπουζούκια και κλαμπ

Από την πρώτη Ιουλίου καταργείται η απαγόρευση κυκλοφορίας. Επιπλέον ανοίγουν τα μπουζούκια, τα κλαμπ και αυξάνεται το όριο καλεσμένων στις δεξιώσεις στα 300 άτομα.

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες εισηγείται την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τη 01:30, από τη 00.30 που είναι σήμερα, καθώς και την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση από το προσεχές Σάββατο, 12 Ιουνίου.

Άρση απαγ΄όρευσης κυκλοφορίας

Παράλληλά εισηγείται και άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από την 1η Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να ανοίξουν επίσης και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Καλεσμένοι σε γάμους

Σύμφωνα με τα όσα φτάνουν από την Επιτροπή, θα δούμε επίσης αύξηση στους καλεσμένους στις δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων. Οι καλεσμένοι θα αυξηθούν από 100 που είναι μέχρι σήμερα σε 300, ενώ σταδιακά θα γίνουν ακόμα περισσότεροι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ωστόσο, ο αριθμός θα είναι πάντα συγκεκριμένος, ποτέ ανεξέλεγκτος.

Πανηγύρια

Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, οι εμποροπανήγυρεις θα επιτραπούν όταν θα έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού στην περιφέρεια.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου – ΟΠΑΠ

Η επιτροπή συζητά ενόψει του Euro να επιτρέπεται επίσης στα καταστήματα OΠAΠ ένα άτομο ανα τραπέζι με τηρούμενες φυσικά τις αποστάσεις μεταξύ τους οπως ακριβώς ισχύει και στην εστίαση.

Previous ArticleNext Article