Εκπαίδευση - Παιδεία

Χάλκινο μετάλλιο για δύο μαθητές από τον Βόλο στην Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «Ο Αρχιμήδης»

Πρόκειται για τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Βόλου Ευστάθιο Σταθαράκο και Ανδρέα Ρασβάνη.

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας – Παράρτημα Μαγνησίας ανακοίνωσε τη διάκριση δυο μαθητών του νομού μας στην 38η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «Ο Αρχιμήδης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Ιουνίου στη Λάρισα.
Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Βόλου Σταθαράκος Ευστάθιος και Ρασβάνης Ανδρέας, με την εξαιρετική τους επίδοση πέτυχαν να λάβουν χάλκινο μετάλλιο στο διαγωνισμό, διάκριση ιδιαίτερα τιμητική τόσο για τους ίδιους όσο και για το Παράρτημα της Μαθηματικής Εταιρείας. Ο Ν. Μαγνησίας είναι ένας από τους λίγους περιφερειακούς νομούς της χώρας μας, του οποίου δυο μαθητές του κατάφεραν να αποσπάσουν μετάλλια στην 38η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών. Οι μαθητές με την επιτυχία τους αυτή συνεχίζουν έτσι την παράδοση των τελευταίων ετών, όπου μαθητές του Παραρτήματος Μαγνησίας κατακτούν μετάλλια στις Εθνικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες.
Η Διοικούσα Επιτροπή συγχαίρει από καρδιάς τους μαθητές, τις οικογένειές τους που τους συμπαρίστανται καθώς και τους καθηγητές τους που τους καθοδηγούν, για τη διάκρισή τους αυτή. Τους εύχεται δε, να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους σε επιστημονικό και προσωπικό επίπεδο.
Οι μαθητές, λόγω της μη πραγματοποίησης τελετών απονομής από το Παράρτημα Μαγνησίας της ΕΜΕ, θα παραλάβουν τα μετάλλια και τα βραβεία τους με τη νέα σχολική χρονιά από τις σχολικές τους μονάδες

Previous ArticleNext Article