top, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία, Μαγνησία, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Σινεμά

Ο Αργύρης Πανταζάρας αύριο στην Εξωραϊστική για την ταινία του Digger!

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο ταλαντούχος και πολυβραβευμένος  ηθοποιός και σκηνοθέτης, θα βρίσκεται αύριο, την Τρίτη 13 Ιουλίου από τις 21:00 για την τελευταία προβολή της ταινίας Digger (όπου πρωταγωνιστεί) στα Victoria Cinemas Εξωραϊστική! Πριν την προβολή της ταινίας θα μας μιλήσει λίγο για αυτήν!

Ο Αργύρης Πανταζάρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Το 2016 κέρδισε το θεατρικό βραβείο “Δημήτρης Χορν” για την καλύτερη ερμηνεία νέου άνδρα ηθοποιού για τον μονόλογο «ΑΩ» σε διασκευή και σκηνοθεσία δική του στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής. Το χρηματικό έπαθλο του βραβείου (3.000 ευρώ), το διέθεσε σε ανθρωπιστική βοήθεια, δηλώνοντας «Μακάρι με αυτά τα χρήματα να ξαναέφτιαχνα μια πατρίδα για τους ανθρώπους που βρίσκονται στους δρόμους της χώρας μας».

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και στην τηλεοπτική σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» (2019), έχοντας τον ρόλο του Θέμη Παυλίδη, όπως επίσης και στις «Άγριες Μέλισσες» (2020-2021), έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τάκη Δοξαρά.

Έχει συμμετάσχει στην ταινία μικρού μήκους “Ίκαρος” (2015) του Γιώργου Φουρτούνη, η οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας. Είναι συμπρωταγωνιστής στην ταινία “Digger”(2020) του Τζώρτζη Γρηγοράκη, η οποία απέσπασε το βραβείο CICAE ART CINEMA AWARD στην berlinale 2020 , στην κινηματογραφική ταινία «Πολυξένη» (2017) και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Πηγή φωτογραφίας: gossiptv.gr

Previous ArticleNext Article