top, ΒΙΒΛΙΟ

Το νέο βιβλίο της Γεωργίας Κακαλοπούλου “Γράμματα από το Παρίσι” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη

Όταν ο καναλάρχης Πιερ άφησε την Αθήνα για να γίνει µεγαλοµέτοχος σε ένα από τα καλύτερα τηλεοπτικά κανάλια του Παρισιού, πρόσφερε την ευκαιρία στους υπαλλήλους του να τον ακολουθήσουν στα νέα του γραφεία, πρόταση εξαιρετικά θελκτική για την Καρίνα. Ως σεναριογράφος θα της δινόταν η ευκαιρία να αποδείξει το ταλέντο της, αλλά κυρίως να αναγκάσει τον Πιερ να την προσέξει κι επιτέλους να την αγαπήσει. Μια συνεργασία της µε τον νεαρό-θαύµα του σύγχρονου κινηµατογράφου, Ζαν Περί, θα εξελιχθεί σε µεταξύ τους ανίερη συµφωνία για την κατάκτηση της πολυπόθητης καρδιάς του προέδρου. Στην προσπάθειά τους, θα χαθούν στα λόγια ενός εραστή µέσα από γράµµατα που βρίσκουν κρυµµένα στο Παρίσι. Θα οδηγηθούν σε γραφικούς και ιστορικούς δρόµους, θα µαγευτούν από τη ροµαντική ατµόσφαιρα, ενώ ταυτόχρονα θα παίξουν παρακινδυνευµένα παιχνίδια µε τον έρωτα και τις ζωές τους.

«Επίσης… δε συµπαθώ τις µάσκες γιατί κρύβουν το οµορφότερο µυστήριο», σηµείωσε εκείνος αναγκάζοντάς τη να σηκώσει το κεφάλι και να τον κοιτάξει ερωτηµατικά. «Υπάρχει ένας παλιός γιαπωνέζικος µύθος, που λέει πως το πρόσωπό µας σε αυτή τη ζωή είναι το ίδιο µε το πρόσωπο του ανθρώπου που αγαπήσαµε βαθιά και ανεξίτηλα στην προηγούµενη ζωή µας», είπε κοιτώντας τη µε νόηµα. «Κάθε φορά που το κρύβουμε, στην ουσία υποτιµούµε την αγάπη που µεταφέρθηκε µε τόσο µεγάλη δύναµη από τη µια ζωή στην άλλη, κουβαλώντας ένα τόσο βαρύ φορτίο µέσα από τον θάνατο», κατέληξε γεµάτος νόηµα και µε την ελπίδα εκείνη να έκανε την κίνηση και να τραβούσε τη µάσκα.

Η Γεωργία Κακαλοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά ζει στον ∆ήµο ∆ίου Ολύµπου Πιερίας, απ’ όπου και κατάγεται. Έχει κάνει σπουδές υγείας και µουσικής, ενώ έχει παρακολουθήσει µαθήµατα εικαστικών τεχνών και υποκριτικής σε ερασιτεχνικό θέατρο της Κατερίνης, συµµετέχοντας σε πολλές παραστάσεις.

Από τις Εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορούν τα µυθιστορήµατά της Μελωδία στη Θύελλα, Η Υπόσχεση, Όσα Αγαπήσεις θα ’ναι Ξένα και Ρόδα στην Καταιγίδα. Γράφει, επίσης, ποιήµατα και άρθρα στο blog της georgiakakalopoulou.blogspot.gr.

Άρθρα και ποιήµατά της έχουν δηµοσιευτεί και στη διαδικτυακή εφηµερίδα
Mag Newspaper. Είναι µέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, του Κέντρου Γραµµάτων και Τεχνών ∆ίου  και της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας. Είναι παντρεµένη και µητέρα δύο παιδιών.

Επικοινωνία µε τη συγγραφέα:

email: georgiakakal@yahoo.gr

Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ

Previous ArticleNext Article