top, Εκδηλώσεις, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Τρίκαλα

Την Κυριακή 1 Αυγούστου OPERA GALA στα Τρίκαλα με τη διακεκριμένη Υψίφωνο ANASTASIJA HOLZ

Μια σημαντική βραδιά όπερας επιφυλάσσει ο Σύλλογος ‘’ΦΙΛΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ’’ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με μία καταπληκτική υψίφωνο την ερχόμενη Κυριακή 1 Αυγούστου 2021 στις 9.30 το βράδυ  στον εξωτερικό χώρο του ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ HOTEL.

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί η διακεκριμένη Λευκορωσίδα υψίφωνος Anastasija Holz σε ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών που περιλαμβάνει άριες γνωστών συνθετών όπως των Βέρντι, Ροσσίνι, Πουτσίνι, Μπιζέ, Ρότα, Τσαικόφσκι, Ραχμάνινωφ και άλλων.

Στο πιάνο θα την συνοδεύσει η πιανίστρια Dobrila Miljkovic.

Η συναυλία αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά  φιλανθρωπικών, επιστημονικών καθώς και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων  πολύ υψηλού επιπέδου  που ο Σύλλογος έχει πραγματοποιήσει επανειλημμένα στα Τρίκαλα με Σολίστ Έλληνες και ξένους (έντεχνης, λαϊκής, οπερατικής, βυζαντινής μουσικής) και Χορωδίες (Trikala Cantat κλπ).

Ο Πρόεδρος Νίκος Ευθυμιάδης και το Δ.Σ του Συλλόγου των Φίλων του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, καθώς και όλους τους εργαζόμενους και τους συγγενείς των Περιθαλπόμενων του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων να παρευρεθούν στη μοναδική αυτή βραδιά όπερας, που θα γίνει σε ένα όμορφο και δροσερό περιβάλλον στον ανοιχτό χώρο της πισίνας του Αετών Μέλαθρον με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και προστασίας λόγω COVID-19.

Η παρουσία και η εμφάνιση της διακεκριμένης Λευκορωσίδας υψιφώνου Anastasjia Holz αποτελεί ιδιαίτερο καλλιτεχνικό γεγονός  για τα Τρίκαλα και μια ευκαιρία για τους φιλόμουσους και ιδιαίτερα για τους λάτρεις της όπερας να απολαύσουν μια πολύ υψηλού επιπέδου εκδήλωση.  Σκοπός του Συλλόγου είναι η διαφύλαξη της υπόστασης και η ανάδειξη της κοινωνικής και ανθρωπιστικής αποστολής και προσφοράς του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων. Επίσης, η συμπαράσταση με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο στο Θεραπευτήριο για την εκπλήρωση των σκοπών του.

Στο Σύλλογο συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν τη διάθεση προσφοράς και υποστήριξης στο σημαντικό Προνοιακό  έργο, που επιτελεί το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων»  και τέως Διοικητής του Θεραπευτηρίου Νίκος Ευθυμιάδης, το Δ.Σ. , τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου καλούν όλους τους  φορείς και τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους την OPERA GALA στο ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ, την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021.

Η βραδιά όπερας θα αρχίσει στις 9.30 το βράδυ και προκρατήσεις θέσεων γίνονται στα τηλέφωνα 2431076296 και 2431063130.

Previous ArticleNext Article