ΑΓΡΟΤΗΣ.NEWS, Εκδηλώσεις, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία, Μαγνησία

«Η Ελιά και το Λάδι των Κενταύρων» από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου διοργανώνει φέτος εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Ελιά και το Λάδι.

Οι εκδηλώσεις είναι σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής.

Οι εκδηλώσεις με τίτλο «Η Ελιά και το Λάδι των Κενταύρων» θα πραγματοποιηθούν στην Αργαλαστή στο ελαιοτριβείο Δημητρίου Σωλήνη στις 6 και 7 Αυγούστου 2021. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν περίπτερα με παραδοσιακά Πηλιορείτικα προϊόντα, ομιλίες για την ελιά και το ελαιόλαδο από: την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Επικεφαλής Μεταπτυχιακού Προγράμματος Δρ. Κυριακή Ζηνοβιάδου, τον Καθηγητή Δενδροκομίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δρ. Αλέξανδρου Παπαχατζή, τον Αντιπρόεδρο Ακαδημαϊκών Θεμάτων της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Δρ. Ευάγγελο Βέργο, την Γεωπόνο κ. Βίλλυ Μακρυγιάννη, τον Αρχιτέκτονα κ. Θεόδωρο Σδρούλια και τον Γεωπόνο τ. Πρόεδρο ΤΕΔΚ και Δήμαρχο Μηλεών κ. Απόστολο Αρέθα.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επιμελείται ο μαέστρος Πασχάλης Τριανταφυλλίδης, τραγουδούν τη Παρασκευή 6 Αυγούστου Ειρήνη Λεγάκη, Ζαχαρίας Μέλλιος, το Σάββατο 7 Αυγούστου Ηλίας Κλωναρίδης και Βίκυ Φωτοπούλου.
Ευχαριστούμε τους μέγα χορηγούς: Vioryl, Χρώμα Panos, Mochemco Organica. Επίσης τους χορηγούς: Βιομηχανία Ελαιών SIOURAS, Βιομηχανία αναψυκτικών και χυμών ΕΨΑ, Clevermedia, Εταιρεία Ασυναγώνιστου Λογισμικού 4M, Coca- Cola Τρία Έψιλον, Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου ΖΑΓΟΡΙΝ, Crozana Investments LTD, Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε., Status Uman μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) που σκοπό έχει μεταξύ άλλων την διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του φυσικού πλούτου και τους χορηγούς επικοινωνίας: astraTV, ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, TheNewspaper.gr, Radio Marconi, Agrenda, e-Volos.gr, Agronews, e-thessalia.gr και MyVolos.net.

Στο χώρο των εκδηλώσεων θα υπάρχουν περίπτερα που διατίθενται στους παραγωγούς προς 200€ το διήμερο, επίσης ελεύθερος χώρος προς 60€ το τ.μ. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6932222440.

Previous ArticleNext Article