top, ΒΙΒΛΙΟ, ΠΑΙΔΙ

“Η Ντετέκτιβ Νίκι και το Μυστικό της Κόμπρας” το νέο παιδικό βιβλίο της Anne Miller κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φουρφούρι

Γνωρίστε ένα ασυνήθιστο, μα πανέξυπνο κορίτσι, την ντετέκτιβ Νίκι!

Οι Εκδόσεις Φουρφούρι με χαρά καλωσορίζουν στην παρέα τους ένα πανέξυπνο κορίτσι: είναι Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΙΚΙ, που αγαπά κάθε λογής σπαζοκεφαλιά και μυστικό κώδικα και που λατρεύει να μαθαίνει νέα πράγματα και να βρίσκει λύσεις στα καθημερινά της προβλήματα. Δεν έχει πάρει άλλωστε άδικα το χαρακτηρισμό ‘’Ντετέκτιβ’’! Ψάχνει συνέχεια για κώδικες και κουβαλά πάντοτε στην τσάντα της βιβλία με οδηγίες από μεγάλους κατασκόπους.

Όταν μια μέρα κατά την επιστροφή της από το σχολείο η Ντετέκτιβ Νίκι εντοπίζει στο λεωφορείο ένα περίεργο σημείωμα, ξαφνικά η ζωή της αποκτά πραγματικό ενδιαφέρον. Καταφέρνει να σπάσει τον κώδικα και τότε, μέσα από τα μπερδεμένα γράμματα, ξεπηδά ένα παράξενο μήνυμα που οδηγεί σε κλέφτες διαμαντιών, απαγωγείς σκύλων και μια απίστευτη ομάδα με κατασκόπους.

Σε αυτό το διαδραστικό βιβλίο των Anne Miller & Becka Moor οι μικροί μας αναγνώστες με το ερευνητικό πνεύμα μαθαίνουν να είναι παρατηρητικοί, ακονίζοντας το μυαλό τους και μαθαίνοντας έναν σωρό χρήσιμα πράγματα. Ακολουθήστε την Ντετέκτιβ Νίκι στη λύση των γρίφων και της ιστορίας και ετοιμαστείτε για τη συνέχεια που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες από τις Εκδόσεις Φουρφούρι!

Η πρώτη καλοκαιρινή δράση των Εκδόσεων Φουρφούρι παρέα με την Ντετέκτιβ Νίκι!

Διαβάστε Παντού γνωρίζοντας… την ντετέκτιβ Νίκι!

Οι εκδόσεις Φουρφούρι σας προσκαλούν να γίνετε κομμάτι της καλοκαιρινής δράσης «Διαβάζω παντού» του νέου βιβλίου της Αnne Miller «Η Ντετέκτιβ Νίκι και το Μυστικό της Κόμπρας».

Γνωρίστε τη Νίκι, ένα πανέξυπνο κορίτσι που αναζητά κώδικες και κουβαλά πάντοτε μαζί της βιβλία με οδηγίες από μεγάλους κατασκόπους.

Αυτό το διαδραστικό, αστείο, ευφυέστατο και εθιστικό βιβλίο της Anne Miller «Η Ντετέκτιβ Νίκι και το Μυστικό της Κόμπρας» που μόλις κυκλοφόρησε, απευθύνεται σε όλους τους… εκκολαπτόμενους κατασκόπους και όσους αγαπούν να λύνουν γρίφους, ενώ αποτελεί για τους μικρούς φιλόζωους και όλους τους αναγνώστες αστυνομικών ιστοριών μια καλή αφορμή για συναντήσεις ανάγνωσης, παιχνιδιού και μυστηρίου… στις βιβλιοθήκες, στις πλατείες, στις παραλίες, στο βουνό και όπου αλλού εσείς σκεφτείτε!

Αφήστε την φαντασία και την δημιουργικότητά σας ελεύθερη και δηλώστε συμμετοχή!

Οι εκδόσεις Φουρφούρι θα σας στείλουν όπου κι αν βρίσκεστε το υποστηρικτικό υλικό (αφίσες, πρόσκληση, καπελάκια, κοκ), όλα από την Ντετέκτιβ Νίκι για εσάς!

Τι περιλαμβάνει η ενέργεια; 

  • Δηλώστε συμμετοχή
  • Παραλάβετε το υλικό
  • Οργανώστε τη δική σας δράση και στείλτε μας μια φωτογραφία κι ένα μικρό κειμενάκι για το που έγινε και πότε

Εμείς θα ανεβάσουμε στα κοινωνικά μας δίκτυα όλες τις φωτογραφίες και τα κείμενα που τις συνοδεύουν!

Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ

Previous ArticleNext Article