Αστυνομικά νέα, Μαγνησία, Μαγνησία

Βόλο: Έστειλαν ναρκωτικά σε καφετέρια με courier

Απέδωσε καρπούς η πολύωρη παρακολούθηση μιας καφετέριας στον Βόλο από τους αστυνομικούς της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί από τους συναδέλφους τους της αντίστοιχης υπηρεσίας της Θεσσαλονίκης ότι επρόκειτο να παραδοθεί στον ιδιοκτήτη με courier ένα δέμα με ναρκωτικά.

Το πρωί της Πέμπτης έφτασε ένας υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών και παρέδωσε ένα πακέτο στον 48χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος ακινητοποιήθηκε αμέσως. Οι αστυνομικοί άνοιξαν το δέμα που είχε μέσα ένα σακίδιο και στο εσωτερικό του βρήκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 235,41 γραμμαρίων. Έτσι, συνέλαβαν τον 48χρονο, του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,59 γραμμαρίων και ένα γυάλινο κουτί που είχε μέσα πέντε ναρκωτικά χάπια.

Επιπλέον, κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του στον Βόλο, βρήκαν άλλα 3,95 γραμμάρια κάνναβης και 336 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, ενώ κατέσχεσαν και μία σιδερογροθιά. Ο 48χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με κατηγορίες για προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. Την ίδια ώρα, η Δίωξη Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης αναζητά τον αποστολέα του πακέτου, στο οποίο αναγράφονταν τα στοιχεία του!

protothema.gr

Previous ArticleNext Article