Ειδήσεις, Ελλάδα

Κηδεύτηκε ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι, συγγενείς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου στον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο  ο οποίος πέθανε την περασμένη Παρασκευή, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών, στο εργοστάσιό του που ήταν στην περιοχή των πυρκαγιών της Βορειοανατολικής Αττικής.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Μίχαλου πραγματοποιήθηκε στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών.

michalos_kideia_kosmos3
michalos_kideia_kosmos2
michalos_kideia_kosmos

Επιθυμία της οικογένειάς του είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του ΚόσμουΙΒΑΝ GR3702601780000870100872073 (Eurobank) και στο Χαμόγελο του Παιδιού IBAN GR3301722330005233003309251 (Τράπεζα Πειραιώς).

Το χρονικό της τραγωδίας

«Ευτυχώς δεν έχουμε θρηνήσει κάποια ζωή σε αυτή την καταστροφή και ας ελπίσουμε ότι αυτό θα παραμείνει έτσι»… Τα λόγια αυτά του Κωνσταντίνου Μίχαλου στην τελευταία του συνέντευξη, λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, στο BBC φαντάζουν ως κακόγουστη φάρσα!

Ο ίδιος πλέον θεωρείται θύμα της καταστροφικής πυρκαγιάς. «Έσκασε» απ’ το άγχος, την αγωνία και την οργή του γι αυτό που συνέβαινε. Η καρδιά του είχε σταματήσει να χτυπά όταν τον βρήκε η σύζυγος του, Αθηνά, στο γραφείο της οικογενειακής επιχείρησης στο Κρυονέρι. Εκεί όπου προσπαθούσε να κάνει κάθε τι για να διασφαλίσει τις επιχειρήσεις του μπροστά στην απειλή που πλησίαζε. Μία απειλή για την οποία όπως είπε ο ίδιος στη βρετανική τηλεόραση ξεκίνησε απ’ τη μανία εμπρηστών, όπως τουλάχιστον είχε πληροφορηθεί μην κρύβοντας και την ανησυχία του λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων.

protothema.gr


Previous ArticleNext Article