Εκπαίδευση - Παιδεία

ΕΣΠΑ παιδικοί σταθμοί 2021: Πότε ανακοινώνονται τα οριστικά αποτελέσματα;

Παράταση μέχρι την Κυριακή, 8 Αυγούστου, δόθηκε για το Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς ΕΣΠΑ καθώς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ, για το σχολικό έτος 2021-2022.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου η υπηρεσία τόνισε το ότι θα δοθεί παράταση στις αιτήσεις καθώς παρουσιάστηκαν καθυστερήσεις στην ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων τους προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», περιόδου 2021 – 2022.

Οι καθυστερήσεις οφείλονταν σε τεχνικά προβλήματα της σχετικής πλατφόρμας. Η αρχική προθεσμία των αιτήσεων έληγε την Τρίτη 3 Αυγούστου, τα μεσάνυχτα και πήρε παράταση μέχρι 8 Αυγούστου.

Μέχρι την Κυριακή οι αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ για τα voucher των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ μετά την παράταση στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», περιόδου 2021 – 2022, που οφείλονταν σε τεχνικά προβλήματα της σχετικής πλατφόρμας. Η αρχική προθεσμία των αιτήσεων έληγε την Τρίτη 3 Αυγούστου, τα μεσάνυχτα.

Επίσης η ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ δίνει τις ημερομηνίες για τα προσωρινά αποτελέσματα αλλά και τα τελικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ.

Τα προσωρινά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν 13 Αυγούστου 2021 και τα οριστικά στις 20 Αυγούστου 2021.

Previous ArticleNext Article