Ειδήσεις, Μαγνησία, Μαγνησία

Βόλος: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο διαβόητος «Κάμελ»

Προσωρινά κρατούμενο έκριναν ο εισαγγελέας και ο ανακριτής Πρωτοδικών Βόλου τον γνωστό «Κάμελ», που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές με τις επιθέσεις που εξαπολύει εναντίον γυναικών περιλούζοντάς τις με βενζίνη. Έτσι, οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο 38χρονος ταραξίας είχε συλληφθεί την περασμένη Τετάρτη, μετά την καταγγελία της υπαλλήλου ενός φαρμακείου ότι, την ώρα που ετοιμαζόταν να κλείσει το προηγούμενο βράδυ, όρμησε μέσα απείλησε ότι θα την περιλούσει με βενζίνη και απαίτησε να του δώσει ναρκωτικά χάπια. Στη συνέχεια, άρπαξε δέκα ναρκωτικά χάπια και έφυγε χωρίς να την πειράξει.

Αφού του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία, ο «Κάμελ» παραδέχτηκε στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή ότι εισέβαλε στο φαρμακείο, ισχυρίστηκε ότι χρειαζόταν τα χάπια επειδή ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και ζήτησε μέσω του δικηγόρου του να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στην φυλακή, αίτημα που έγινε δεκτό. Ο 38χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αφού εξέτισε τα δύο τρίτα της ποινής φυλάκισης 60 ημερών που του είχε επιβληθεί από το Αυτόφωρο για απειλή σε βάρος μιας κοινωνικής λειτουργού, στην οποία είχε επιτεθεί στις 8 Ιουνίου στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας.

protothema.gr

Previous ArticleNext Article