Ειδήσεις, Ελλάδα

Συγκλονίζει η φωτογραφία της μικρής Βαλεντίνας από την Εύβοια

Πολλές είναι οι φωτογραφίες που έχουν γίνει viral και αποτυπώνουν τον πόνο και την οδύνη των ανθρώπων που είτε είδαν είτε λίγο έλειψε να δουν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους να καταστρέφονται στο πέρασμα της φωτιάς από την Εύβοια. 

Μία από αυτές τις φωτογραφίες που έκανε τον γύρο του διαδικτύου είναι αυτή της μικρής Βαλεντίνας που τη δείχνει να κάθεται στο παράθυρο ενός αυτοκινήτου με ένα μπουκάλι νερό στο χέρι, κλαίγοντας και περιμένοντας τους γονείς της, οι οποίοι πάλευαν με τις φλόγες προσπαθώντας να σώσουν το σπίτι τους. 

Αυτό το συγκλονιστικό στιγμιότυπο, όμως, διαδέχτηκε ένα άλλο που συγκινεί ακόμα περισσότερο και το «έπιασε» με τον φακό του ο φωτορεπόρτερ Γιώργος Μουτάφης και στο οποίο απεικονίζεται ο συνάδελφός του, Νίκος Χριστοφάκης να προσφέρει ένα παιχνίδι στη μικρή Βαλεντίνα για να σταματήσει να κλαίει.

Όπως έγραψε ο Γιώργος Μουτάφης: «H μικρή Βαλεντίνα κλαίει καθώς περιμένει να γυρίσει ο πατέρας της που έμεινε πίσω για να σώσει το σπίτι τους από την φωτιά.
Η μητέρα της σε κατάσταση σοκ επιχείρησε να επιστρέψει και να μπει μέσα στην φωτιά για να δει αν είναι καλά ο άντρας της αλλά την σταματήσαμε.
Σαν από μηχανής θεός ο συνάδελφος Nikos Christofakis έβγαλε από το αυτοκίνητό του ένα μικρό παιχνίδι με σούπερ ήρωες και το χάρισε στο παιδί.
Μόνο αν είσαι γονιός ξέρεις πως να σταματήσεις το κλάμα ενός παιδιού!».

protothema.gr

Previous ArticleNext Article