Αστυνομικά νέα

Μοιραίο παιχνίδι για 12χρονο στη Ζάκυνθο – Σκοτώθηκε ακαριαία από ηλεκτροπληξία

Ο 12χρονος χτυπήθηκε από ρεύμα όταν, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού με φίλους του, πήγε να κρυφτεί πίσω από μονάδες κλιματισμού ξενοδοχείου, σε μία εκ των οποίων υπήρχε διαρροή ρεύματος, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του από ηλεκτροπληξία.

«Πρόκειται για μια μεγάλη τραγωδία που αδυνατούμε να πιστέψουμε αυτή τη στιγμή. Είναι φίλοι μας η οικογένεια του άτυχου 9χρονου και οι γονείς του είναι σοκαρισμένοι αυτή τη στιγμή. Χτες το βράδυ, τα παιδιά έπαιζαν κρυφτό στη γειτονιά τους. Ο 9χρονος πήγε και κρύφτηκε πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ενός ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του και έπαθε ηλεκτροπληξία. Δυστυχώς, αυτό συνέβη μπροστά στα μάτια των μικρών φίλων του, οι οποίοι έτρεξαν σοκαρισμένοι και ενημέρωσαν την οικογένεια του μικρού» λέει στο protothema.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Πλάνου – Τσιλιβή, Διονύσης Γιακουμέλος.

Συγκλονίζει ο πατέρας του 9χρονου: «Μου το έφερε νεκρό ο γείτονάς μου – Έφυγε ακαιριαία»

«Θα μπορούσαν να είχαν κρυφτεί κι άλλα παιδάκια σε εκείνο το σημείο και να θρηνούσαμε τώρα κι άλλες αθώες ψυχούλες – Θα κινηθώ νομικά» λέει ο πατέρας του άτυχου παιδιού .

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του 9χρονου αγοριού που, το βράδυ του Σαββάτου, έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, ενώ έπαιζε κρυφτό με φίλους του στο Τσιλιβή Ζακύνθου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το αγόρι ήρθε σε επαφή με κλιματιστικό ξενοδοχείου, στο οποίο είχε σημειωθεί διαρροή ρεύματος, κεραυνοβολήθηκε και έφυγε, ακαριαία, από τη ζωή.

«Δεν έχω λόγια… Μου το έφερε νεκρό στα χέρια ο πατέρας του φίλου του και γείτονάς μου. Έφυγε ακαριαία από τη ζωή, δεν ακούστηκαν φωνές. Έπαιζαν κρυφτό τα παιδιά μας και το δικό μου κρύφτηκε πίσω από κάποιες αφύλαχτες εγκαταστάσεις κλιματιστικών ενός ξενοδοχείου» λέει ο πατέρας του παιδιού.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, τον ψυκτικό και τον ηλεκτρολόγο, που είναι υπεύθυνοι για τη συγκεκριμένη εγκατάσταση. 

Previous ArticleNext Article