Αστυνομικά νέα, Μαγνησία

Φρίκη στον Αλμυρό: Oικιακή βοηθός “νάρκωνε” ηλικιωμένη με γάλα για να της αρπάζει χρήματα και ρολόγια

Mία απίστευτη υπόθεση ληστείας στον Αλμυρό εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς.  Η οικιακή βοηθός “νάρκωνε” την ηλικιωμένη που πρόσεχε για να τη ληστεύει. Ειδικότερα, συνελήφθη χθες το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, μία 62χρονη αλλοδαπή, για ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος 79χρονης στον Αλμυρό, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με καταγγελία που προηγήθηκε, η αλλοδαπή, εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός, χθες (21-08-2021) το πρωί στον Αλμυρό, κατά τη διάρκεια ετοιμασίας του πρωινού της παθούσας, έριξε άγνωστη μέχρι στιγμής ουσία στο γάλα της, με αποτέλεσμα να κοιμηθεί. Στη συνέχεια, η δράστιδα αφαίρεσε από το χέρι της ένα ρολόι, μεγάλης χρηματικής αξίας και αποχώρησε από την οικία. Επιπλέον, καταγγέλθηκε ότι προχθές (20-08-2021) το πρωί έλαβε χώρα παρόμοιο περιστατικό σε βάρος της παθούσας, από το πορτοφόλι της οποίας αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις η δράστιδα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, στα διόδια των Αφιδνών Αττικής και ακολούθως προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, όπου και συνελήφθη.
Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -16- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού

Previous ArticleNext Article