Ειδήσεις

Επίθεση με βιτριόλι: Η φωτογραφία-σοκ που ανήρτησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μια φωτογραφία με το πρόσωπό της καμμένο, λίγο μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι ανήρτησε στα προφίλ της στο facebook και στο instagram το απόγευμα  της Πέμπτης η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Το θύμα της αδιανόητης επίθεσης με βιτριόλι, βρήκε τη δύναμη να μοιραστεί την τραγικότερη στιγμή της ζωής της για να δείξει τι ακριβώς συνέβη εκείνο το πρωί, όταν η Έφη Κακαραντζούλα, που σε λίγες μέρες, την ερχόμενη Τετάρτη, θα καθίσει στο εδώλιο, αποφάσισε να την σημαδέψει για πάντα.  Σημειώνεται ότι τα προφίλ της στα social media είναι «ανοιχτά». 

Η Ιωάννα, όπως είχε γίνει γνωστό, το πρώτο διάστημα μετά την επίθεση και ενώ τα χειρουργεία στα οποία υποβαλλόταν ήταν διαδοχικά, δεν είχε το κουράγιο να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέπτη. Το κορίτσι, πλέον, δείχνει έτοιμο να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα και να παλέψει για να πάρει πίσω τη ζωή της. 

iwanna3_2
iwanna4_2

Η κοπέλα, με τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας με το πρόσωπό της καμένο, δίνει σε όλους να κατανοήσουν  τι της συνέβη: Το έγκλημα σε βάρος της στην πλήρη διάστασή του. Το κείμενο που συνόδευσε την ανάρτηση λακωνικό. Αλλωστε η φωτογραφία του προσώπου της και μια ακόμη που φαίνεται το χέρι της σημαδεμένο, στο χειρουργικό τραπέζι, τα λένε όλα. «Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία», έγραψε. 

protothema.gr

Previous ArticleNext Article